Vrei venituri lunare peste 4.000 de lei? Atunci vino la Lucky Studio!

10
2434
Lucky Studio

Chiar recent am făcut un calcul din care a reieşit faptul că o româncă poate duce o viaţă confortabilă în ţară dacă are un venit lunar ce depăşeşte 4.000 de lei. Ceea ce este în contradicţie cu ceea ce primim de fapt, adică minimul pe economie de 1.200 de lei. Asta dacă nu lucrează cumva la Lucky Studio Iasi.

În cazul în care o româncă lucrează la Lucky Studio, este evident că duce o viaţă confortabilă, pentru că veniturile lunare de aici depăşesc 4.000 de lei. De unde ştiu? Pentru că sunt model de videochat la Lucky Studio de mai bine de un an. Şi ştiu cât de greu e să trăieşti cu 1.200 de lei.

Am trăit şi eu înainte cu minimul pe economie de la alte joburi în Iaşi. Dar mi-a ajuns. Am vrut altceva, iar o angajare în videochat la Lucky Studio a fost lucrul care mi-a adus acel altceva.

După un an la Lucky Studio, am 6.500 de lei lunar

Lucky Studio

Experienţa mea la Lucky Studio îşi spune deja cuvântul. Asta pentru că de la cei 4.000 de lei pe care îi obţineam în primele luni la Lucky Studio, am ajuns la mult mai mult.

Nu spun că 4.000 de lei nu sunt mulţi bani. Sunt foarte mulţi! Mai ales că sunt de vreo 4 ori mai mulţi decât cât primeşte o româncă la un job normal. Dar era evident să evoluez, nu? Mai ales că experienţa aduce numai beneficii.

La începutul colaborării cu Lucky Studio câştigam peste 4.000 de lei pentru că atrăgeam admiratori online. Socializam cu ei şi le făceam pe plac şi era foarte uşor şi distractiv.

Acum, după mai bine de un an, mi-au devenit fideli şi câştig 6.500 de lei lunar datorită lor şi datorită lui Lucky Studio.

Cum am reuşit să câştig atât de mulţi bani la Lucky Studio?

Lucky Studio

 

Dacă nu ştiai deja, câştigurile la Lucky Studio sunt zilnice. Sistemul de plată abordat de acest studio de videochat a fost unul la zi, unic în România. Între timp, alte studiouri de videochat din ţară au încercat să imite Lucky Studio.

Dar tot Lucky Studio rămâne cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. De ce? Pentru că numai aici fetele pot câştiga între 300 şi 800 de lei zilnic. Iar la sfârşitul turei toate îşi primesc TOŢI banii, corect şi neîntârziat.

Asta m-a ajutat să ajung la venituri atât de mari la Lucky Studio. Câştigurile zilnice şi serviciile de calitate de la Lucky Studio. Bineînţeles, şi bonusurile de performanţă de care beneficiez în fiecare duminică de până la 3.000 de lei. Ideal.

10 COMMENTS

 1. Toţi toţi banii? Până la ultimul bănuţ? Dacă ar fi să câştigi 321 de lei şi 50 de bănuţi, îi primeşti? ) 😀

  • Ţi se pare că Lucky Studio şi-ar face probleme pentru un leu? Normal că îmi oferă toţi banii :)) Eşti culmea. 😀

  • Evident. Este un calcul logic. Dacă ai cheltuieli, facturi şi chirie de plătit, ajungi cam la 1.000-1.500 de lei, depinde de cât de scumpe sunt. Păi şi cu ce mai trăieşti dacă ai un salariu atât de mic? E logic. 🙂

    • Pentru simplul fapt că nu este angajată la Lucky Studio şi îi este ciudă. Dacă ar fi fost la Lucky Studio, n-ar fi avut niciodată o părere atât de proastă. Pentru că Lucky Studio oferă un job absolut normal şi benefic. Dacă ai avea şansa să vii la Lucky Studio, o să vezi.

 2. Dar dacă tu eşti o excepţie şi nu toate fetele care vin acolo câştigă peste 4.000 de lei? Poate tu arăţi altfel şi de aia ai noroc. De asta ce spui?

  • Nu are treabă una cu alta. La Lucky Studio toate fetele pot câştiga, orice ar fi. Pentru că Lucky Studio oferă şi make-up şi şedinţe de înfrumuseţare gratis, aşa că n-ai cum să nu câştigi 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here