Vrei sa te angajezi? Afla ce studio de videochat din Iasi ar fi potrivit pentru tine!

10
1738

Fiind model de videochat de ceva ani buni, am observat ca multe fete se tot intrebau pe forumurile de videochat ce studio sa aleaga, pentru ca aveau dubii. Asa ca m-am decis sa le ajut, recomandandu-le Lucky Studio Iasi, deoarece dintre toate colaborarile mele in videochat, numai aceasta este cea mai benefica.

In cazul in care te intrebi daca este o anumita metoda prin care alegi un anume studio de videochat, atunci da. Din vechile mele experiente in videochat pot spune sigur ca o fata trebuie sa aiba mare grija atunci cand alege un studio.

In primul rand, trebuie sa fie un studio legal, precum Lucky Studio, deoarece fetele trebuie sa stie sigur ca se afla in siguranta si nimic nu se va intampla. In videochat, aceasta este o chestiune foarte importanta, deoarece ofera stabilitate si certitudinea ca te afli in locul potrivit.

La Lucky Studio beneficiezi de discretie deplina

De asemenea, trebuie sa iti ofere discretie si confidentialitate, inainte de toate, asa cum imi ofera mie Lucky Studio Iasi. Daca n-ar fi fost acest studio, probabil tot orasul ar fi stiut de jobul meu. Insa, acesta imi ofera respect si discretie, prin contractul legal de munca.

Asa, stiu mereu ca pot munci in liniste, pentru ca nimic nu mi se poate intampla. Totodata, in videochat este foarte important sa lucrezi cu un studio profesionist, care iti pune la dispozitie fotografi, traineri, camere de logare amenajate frumos si conditii de munca.

Nu poti lucra intr-un apartament inghesuit, fara sa primesti aceste lucruri. Daca lucrezi asa, atunci gandeste-te sa pleci. La Lucky Studio, am parte de un sediu cu o cladire de peste 400 de metri patrati, in care sunt peste 26 de camere, deci pot alege dintr-o gama variata.

Cel mai important este sa castigi foarte multi bani

bani1

Ei imi pun la dispozitie traineri, domnisoare fotograf, iar pe langa asta mai primesc si transport si make-up gratis zilnic.

Cel mai important in videochat este sa castigi. Daca un studio indeplineste toate conditiile de mai sus, si iti ofera si castigurile care trebuie, atunci este cel corect. De exemplu, eu la Lucky Studio am primit din prima zi 50% din castiguri, cu posibilitatea de a ajunge la 80%.

Astfel, castig zilnic intre 300 si 800 de lei, si mai primesc saptamanal si bonusuri intre 300 si 3.000 de lei. Asta pentru ca primesc un comision de 50% din castiguri. Un studio care ofera mai putin, nu este ok. De aceea eu recomand Lucky Studio :).

10 COMMENTS

  1. Eu lucrez intr-un apartament. Sunt vreo 5-6 camere, iar fiecare face curat dupa ea, iar din saptamana in saptamana, eu tre’ sa fac in tot apartamentul curatenie. Mi s-a parut mie ca nu e prea profi, dar ilegal??

  2. Cam tot ce ai spus ca este ilegal are un studio la care lucreaza o prietena de-a mea din Bucuresti. Ce sa faca?:-ss sa ramana sau…?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here