Vrei sa stii cat este de frumos videochatul la Heylux Iasi?

10
2067

Sunt deja de 3 ani pe piata muncii, adica primul job in Iasi l-am avut acum 3 ani, insa in tot acest timp niciodata n-am gasit job mai frumos precum cel de la Heylux. Si-o spun cu sinceritate, deoarece n-am motive sa mint si nici interese in a face asta. Cel putin mie asa mi se pare jobul in videochat la Heylux, cel mai frumos posibil.

Avand in vedere ca eu pana acum am avut numai joburi in Iasi la care trebuie sa fiu pe fuga, sa alerg, sa fiu in alerta, sa ma mut de ici-colo, sa muncesc fizic pana la epuizare, normal ca jobul de la Heylux mi se pare un deliciu si-un rasfat in comparatie cu ce am avut.

Orice femeie ar veni la Heylux s-ar indragosti de acest studio din Iasi

Si cred ca asta ar putea spune orice femeie ar calca pragul acestui studio de videochat din Iasi. In primul rand ca numai din punctul de vedere al aspectului interior Heylux te cucereste si te face sa vrei sa fii mereu in acest studio, sa te bucuri mereu de amenajarile acestea spectaculoase.

Iar pe langa faptul ca este un deliciu sa lucrez intr-un asemenea mediu de munca, atat de confortabil si destinat doar pentru femei, este si usor sa fac videochat. Nu stiu daca asa este in general sau daca femeile de la Heylux isi fac mult prea bine treaba si-mi usureaza mie munca.

Dar tind sa cred ca totul este usor datorita bunei organizari si profesionalismului de la Heylux Iasi. Altfel nu-mi pot imagina cum castig eu zilnic sume de peste 300 de lei, care ajung si pana la 800 de lei, in doar 8-9 ore de videochat. Si stii cat e de frumos videochatul la Heylux? N-ai idee cat e de super.

Cu toate vrem sa castigam intre 300 si 800 de lei zilnic doar pentru a socializa pe net

Dupa cum am spus, eu eram obisnuita sa fiu doar pe fuga. Iar faptul ca la Heylux Iasi stau pe o canapea si tastez si imi las admiratorii online sa-mi spuna cat sunt de frumoasa si alte chestii de acest gen ma fac sa ma simt ca-n paradis.

Eu nu fac nimic, practic, ci doar stau online si astept ca membrii de pe site-urile de videochat sa apara pe pagina mea si sa socializeze cu mine pentru bani. Nu este frig, nu este urat, nu trebuie sa stau in picioare, nu trebuie sa muncesc fizic.

Ce femeie n-ar vrea asta? Pur si simplu sa stai inconjurata de amenajarile spectaculoase de la Heylux, sa stai pe-o canapea din piele si sa socializezi online. Cum sa nu iubesc jobul de la Heylux Iasi?

10 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here