Vrei să știi cât de bine îmi merge în videochat, la Lucky Studio?

0
1061
lucky studio iasi

Da, după cum bine ai ghicit, sunt model de videochat. Dar nu oriunde, ci în Iaşi, la studioul elegant Lucky Studio. Nu mă judeca prea mult şi nici nu îmi plânge de milă. Chiar nu ai de ce. Vezi întâi ce am de zis despre ce înseamnă a fi model de videochat cu contract de muncă. După aceea, poţi judeca cât vrei! Aşadar, hai să facem cunoştinţă. Eu sunt Mădă şi am 20 de ani împliniţi anul acesta. Sunt în videochat, la Lucky Studio Iaşi, de 1 an şi câteva luni. Ştiu că eşti foarte curioasă, de aceea îţi voi spune mai multe despre lumea aceasta.

La interviul de angajare ca model la acest studio de videochat ieşean ţi se oferă mai multe contracte de muncă, la alegere. Deci, îţi spun că există posibilitatea să te angajezi cu contract de muncă fie pe 3 ani, fie pe 2 ani, pe 1 an, fie pe mai puţin: 6 luni, 3 luni sau o singură lună. Eu am ales varianta în ani, 2 mai exact. Mi s-a părut cel mai potrivit pentru mine şi nu regret nimic. Am zis să nu stau nici prea puţin, dar nici prea mult, ca să văd întâi ce şi cum. Este foarte bine până acum şi mă gândesc, după ce trec şi restul de luni până la 2 ani, să înnoiesc contractul pe încă 1 an, poate.

Dar cum arată contractul meu de muncă sau ce înseamnă acesta? Îţi voi spune ca să înţelegi cât de bine merge. În primul rând, îţi iei banii făcuţi zilnic, la sfârşitul turei de lucru, de fiecare dată. Însă, pe lângă asta, contractul îţi mai oferă un bonus de angajare foarte bun. În total, este vorba despre 26.530 de lei, dintre care vei primi 6.250 de lei în prima lună direct în portofel. Restul de bani îi vei primi sub formă de pachete de servicii în aceşti 2 ani de contract. Dar care sunt aceste beneficii de care vei profita pe toată durata angajării?

  • Şedinţe de Hair & Beauty: 4 şedinţe – câte o schimbare la 6 luni de zile: vopsit, coafat, tuns, unghii false, dacă îţi doreşti;
  • Foto: 6 şedinţe foto profesionale realizate de o fotografă cu experienţă
  • Machiaj: de acest lucru vei avea parte în fiecare zi, timp de 2 ani de zile, durata contractului;
  • Transport: în mod zilnic, pe toată durata contractului de muncă;
  • Cursuri de limbă franceză şi engleză: dacă ştii deja aceste limbi străine, nu vei mai avea nevoie de aşa ceva; însă dacă nu, vei primi în primul an şedinţe de învăţare a acestor limbi.

Acestea fiind spuse, cred că ai înţeles în mare ce înseamnă semnarea contractului de 2 ani în videochat, la Lucky Studio. Eu sunt foarte mulţumită şi  cred că şi tu ai avea de unde alege, dacă vei dori să lucrezi alături de mine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here