Videochatul a devenit interesant cand am aflat ca pot castiga și 800 de lei într-o zi

10
2235

Zilele trecute, când stăteam ca de obicei, pe net, am vazut un articol in care o fata care face videochat la Lucky Studio vorbea despre cum castiga ea bani acolo. Mi-a atras putin atentia, de ce sa nu recunosc, pentru ca am fost curioasa sa aflu cum este videochatul in ochii acestor fete.

Pentru ca, desi toata lumea are ceva de obiectat cu privire la acest domeniu de munca, am observat ca fetele care fac videochat spun contrariul. Si este vorba de cateva contradictii care se bat cap in cap. Cine are dreptate, pana la urma?

Uite de asta m-am decis sa citesc articolul. Sa vad o alta perspectiva a videochatului, nu doar cea a societatii.

Cica obtine peste 420 de lei zilnic la Lucky Studio…

poze-cu-bani-romanesti-noi

Articolul a inceput ceva gen : “ Lucrez la Lucky Studio de 8 luni deja si trebuie sa spun ca sunt foarte multumita de viata confortabila pe care o duc…” si asa mai departe.

M-am mirat sa aud ca sunt fete care chiar lucreaza mai mult de o luna in videochat. Dar ceea ce mi s-a parut cu adevarat interesant au fost cuvintele : “si castig in fiecare zi cam 420 de lei din videochat”.

Uite, asta mi-a captat atentia, pentru ca daca fata asta ar castiga 420 de lei zilnic si sa presupunem ca lucreaza 21 de zile, asa cum lucreaza toata lumea, ar avea lunar 8,820 lei. Ceea ce inseamna o suma imensa de bani!

Oare cum o fi tratate aceste fete in videochat?

watch-movie

Ok, stiam ca fetele astea castiga bani din videochat, dar nici chiar atat. Adica zilele trecute vedeam la stiri ca parlamentarii abia castiga atat. E amuzant. Sa aiba fetele de la Lucky Studio mai mult decat parlamentarii romani si corupti? ) Ciudat.

Eiii, si cum vorbea ea despre aceste castiguri zilnice, am ajuns sa ma intreb oare ce face ea pentru acesti bani, oare cum este mediul de munca. Iar la aceste intrebari, tot ea mi-a raspuns, prin acel articol.

Mai spre sfarsit, spunea ca nu face decat sa stea in fata unui calculator, cam asa ca mine acum, doar ca ea vorbeste online cu oameni din America si alte tari dezvoltate.

Povestea cum Romania, Spania si Italia sunt blocate si poate munci in liniste, si ca are propria ei camera si n-o deranjeaza nimeni.

Pe scurt, ce am inteles eu de la aceasta fata, este ca ea obtine zilnic intre 300 si 800 de lei la Lucky Studio, dupa cum a spus in articol si ca are parte de un mediu frumos, iar ca pentru bani nu face mai nimic, decat sa stea pe net.

Voi ce parere aveti? Spune adevarul fata aceasta? Astept pareri!

10 COMMENTS

  1. Eu sunt la Iasi la facultate si le-am tot auzit pe fetele astea vorbind despre Lucky Studio si castigurile de acolo. Eu zic ca sunt adevarate, din moment ce apar peste tot in Iasi.

  2. Tind sa cred ca nu este adevarat. Adica, daca ar fi fost adevarat, multe romance s-ar fi dus acolo sa scape de probleme.

    • Asta nu avem de unde sa stim. Numarul de angajate ii priveste pe ei, eu n-am de unde sa stiu cate sunt. Poate o fi multe, cine stie 😀

  3. Poti auzi parerea mea, pentru ca si eu am lucrat la Lucky Studio. Castigurile acelea sunt adevarate, nu este nicio vrajeala 🙂

  4. Oricum nu cred ca ar conta ce credem noi. Daca acestor fete le place ce fac si obtin bani, nu stiu daca avem dreptul sa intervenim 😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here