Viata mea s-a schimbat mult in bine decat am un job in videochat la Preziosa

10
1613

In trecut, aveam tendinta de a vorbi despre viata mea intr-un mod trist, apasator, ca si cum nimic nu ma multumea. Si, intr-adevar, nu era nimic multumitor intr-un salariu de 980 de lei pe luna, pentru care munceam de la 7 pana la 9 seara. Mi-am dorit foarte mult sa schimb asta, iar de cand a aparut Preziosa, constat ca nu totul este rau in Iasi.

Chiar daca este vorba despre videochat, respect total acest domeniu de munca, pentru ca m-a ajutat sa ajung unde niciun alt job in Iasi nu m-a dus. De cand fac videochat la Preziosa mi-am cumparat chiar si o masinuta, mi-am platit toate datoriile, mi-am cumparat haine noi, pantofi si zeci de alte lucruri.

Inainte obisnuiam sa traiesc de la o luna la alta imprumutand de la altii. Niciodata nu intra in discutie achizitionarea unui lucru nou, pentru ca nu-mi permiteam. In schimb, de cand am semnat contractul de angajare in videochat cu Preziosa, numai asta fac zilnic: cumpar lucruri noi.

Am incasat 6.300 de lei in prima luna la Preziosa, in Iasi

In prima luna, am obtinut in acest studio de videochat cred ca suma de 6.300 de lei, bani cu care mi-am cumparat o masina second hand. Nu m-a interesat ca era folosita, atata timp cat ma puteam plimba cu ea oriunde. Inainte nici nu aveam masina, deci tot e bun asa, decat nimic.

Multi de varsta mea nici macar aceasta ocazie nu au, de aceea m consider norocoasa ca am dat peste un studio asa cum trebuie, precum Preziosa. Dimineata nu mai sunt asa agitate, iar zilele imi sunt mai linistite, pentru ca nu ma mai gandesc cu stres la a doua zi de munca.

Ma trezesc la ce ora vreau eu, pentru ca mi-am creat un program super flexibil la Preziosa, asa cum l-am vrut eu. Deci pot avea si alte prioritati pe langa jobul de la Preziosa.

Nu-mi mai fac griji in privinta banilor si a problemelor

Bineinteles, acestia ma ajuta si cu transportul, pe care mi-l ofera pe gratis in fiecare zi, cat si make-upul si trainingul specializat in videochat. N-am cum sa nu castig bani in aceste conditii. Cand mi s-a spus la interviu ca voi obtine zilnic intre 300 si 800 de lei, n-am crezut.

Dar, dupa primele zile de videochat, mi-am dat seama cat de valoroasa pot fi pentru un companie. Preziosa ma apreciaza si ma pretuieste nu doar prin castiguri, ci si prin bonusurile super mari pe care le primesc la sfarsit de saptamana.

Nu am ce sa spun decat ca sunt fara griji de cand fac videochat la Preziosa, pentru ca am bani si timp sa-mi traiesc viata.

10 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here