Viata mea este mai buna ca oricand de cand lucrez la Heylux

9
2487

Acele dimineti in care ma trezeam plina de cearcane, obosita si fara chef de viata au disparut definitiv din viata mea. De cand am realizat ca exista joburi precum cele de la Heylux, grijile mele s-au transformat in fericire.

Inainte actionam mereu gandindu-ma la ce o sa spuna oamenii si imi dau seama acum cat am gresit. Am ratat multe lucruri frumoase in viata doar pentru ca mi-era teama ca o sa fiu judecata. Dar acum nu ma mai tem, pentru ca e viata mea si e dreptul meu e fiu fericita.

Altminteri, daca nu imi iau eu fericirea cu mana mea, crezi ca o sa mi-o ofere altcineva? Oamenii judeca, dar nu traiesc cu oamenii. Nici prietenii mei nu au fost de acord cand au aflat ca fac videochat la Heylux, in Iasi. Dar trebuie sa fie ei de acord? Pe bune.

Prietenii mei nu au fost de acord cu asta…

Shopping-with-Girlfriends

Doar e viata mea, iar prietenii mei nu ma intretin. Adica pe ei ii deranjeaza sa fac ceva anume, ma judeca, dar doar atat, nu ma ajuta sa traiesc, nu? Mi s-ar parea normal ca daca un om ar avea ceva de obiectat cu privire la jobul meu, sa ma intretina persoana respectiva, daca nu-i convine ce fac eu.

Dupa cum am spus, la urma urmei este viata fiecaruia si la final constati ca daca n-ai facut lucrurile la timp, nu le mai faci niciodata. Bine ca eu am descoperit acest studio de videochat din Iasi la timp si ma pot bucura asa cum trebuie de viata.

Sunt tanara, plina de viata si energie si nu se merita sa-mi irosesc timpul cu joburi care-mi mananca timpul si sanatatea. Mai bine lucrez la Heylux pentru cate 300-800 de lei zilnic si duc o viata linistita, nu?

Videochatul la Heylux mi-a schimbat viata in bine!

Adevarul este ca de cand fac videochat aici, parca totul s-a schimbat. Si desi prietenii mei m-au criticat la inceput, acum ma cam invidiaza si multi din ei vin intruna sa imprumute bani de la mine. Deci asa, nu? Nu le convine ce fac, dar beneficiaza de pe urma jobului meu.

Asa am constatat ca jobul la Heylux este chiar unul foarte avantajos, de fapt. Eu nu trebuie sa merg sa imprumut de la nimeni. Am banii meu, am un job in Iasi la care mi-am creat propriul program de munca, am parte de rasfat si de libertate.

Nu depind de nimeni, iar Heylux ma ajuta sa fiu independenta si sa imi traiesc viata asa cum ar trebui orice femeie de varsta mea sa faca 🙂

9 COMMENTS

  1. Daca prietenii tai te-au judecat pentru faptul ca faci ceva ce te face fericita, inseamna ca nu ti-s prieteni, clar..

    • Bineinteles ca nu. Desi la Heylux castig multi bani, mie nu mi-ar sta bine cu un colier nou, sau cu orice altceva? De ce sa imprumut niste oameni care ma judeca si ma critica? 😉

  2. Cum, nici prietenii tai n-au fost de acord cu acest job? Pai in cazul acesta, chiar ca lumea se duce de rapa, daca nici macar prietenii nu-ti mai sunt aproape.

    • Da, cam asa…Ei au zis ca se simt naspa sa fie in preajma unei “videochatiste” si sa-i arate lumea cu degetul. De parca ei nu stiu ca nimeni nu poate afla de jobul meu :)). Heylux este super discret.

  3. Asa ti-au zis? Doamne, ce oameni naspa. Lasa ca e mai bine ca in viata sa-ti vezi de drumul tau, daca esti fericita 🙂

    • Sumele alea despre care ai vorbit m-au tentat si am sunat la un interviu la Heylux . probabil o sa fim colege :> :X

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here