Tu n-ai iubi sa castigi lucrand de acasa cate 6.200 lei lunar cu Lucky Studio?

7
1444

Ce job poate fi mai lejer decat un job la care lucrezi de acasa, fara sa ai griji si probleme? Te trezesti cand vrei, te apuci de munca tot cand vrei, nu te streseaza nimeni cu telefoane si esti stapana peste viata ta. Nu-ti suna bine? Asta e viata mea de cand m-am decis ca ar fi timpul sa colaborez cu Lucky Studio.

Aveam mai bine de 6 ani de cand incepusem sa lucrez si ma saturasem sa tot merg la munca, sa tot caut joburi, sa fiu angajata pentru toti nerecunoscatorii si asa mai departe. Cu jobul de la Lucky Studio am gasit sansa de a fi stapana peste viata mea, peste castigurile mele.

Sunt stapana peste castigurile mele in videochat la Lucky Studio

Desi am contract de colaborare cu Lucky Studio, nu simt ca as fi angajata cuiva. Pentru ca este numai o hartie si atat. De fapt si de drept, pot sa spun ca-s propria mea angajata de cand sunt model de videochat la Lucky Studio. Pentru ca in fiecare zi castig atatia bani cati imi propun.

Nu e ca si cum sta cineva pe capul meu sa fac aia si aia, nu ma streseaza nimeni, n-am colegi de munca galagiosi, nu imi da nimeni ordine. Stau in liniste si pace si lucrez de acasa, chiar din camera mea.

Am stiut de ceva timp ca Lucky Studio angajeaza modele care vor sa lucreze si de acasa si am vrut sa incerc. La cate joburi avusesem pana atunci, ce mai conta inca unul? Voiam si eu sa vad cum este sa lucrezi de acasa, mai ales ca Lucky Studio ofera un procent de aproape 80% celor care lucreaza ca modele de videochat de acasa.

Si nu e ca si cum sunt obligati sa ma ajute sau ceva, dar m-au ajutat foarte mult. Mi-au zis ce calculator sa-mi cumpar, imi ofera suport online 24 din 24, am trainerite care stau pe net cu mine si ma invata totul despre videochat, chiar se intereseaza de mine.

Am un procent mare si castiguri de senzatie din jobul de la studio!

Puteau sa imi faca pur si simplu un contract si sa ma lase sa ma descurc, nu? Dar nu, ma ajuta ori de cate ori am nevoie, si nu ma streseaza. Ma ajuta, dar nu ma agaseaza nimeni. Asta e chiar misto.

Ah, si ma trezesc cand vreeeaaau… gata cu stresul, nervii, cearcanele de dimineata, agitatia… am jobul perfect cu Lucky Studio, datorita caruia stau in fata unui computer si castig 6.200 lei din videochat!

7 COMMENTS

    • Fata, depinde de fiecare acum. Mie imi place lejeritatea, deci se castiga la mine. Dar na, acum fiecare cum ii place, iti dai seama :-??

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here