Top 3 motive pentru care iesencele fac videochat la Heylux

6
1777

In zilele noastre, videochatul a devenit un job normal pentru femei, pentru ca asa si este. Multe femei fac videochat pentru ca le ajuta sa se intretina, sa fie independente, sa aiba tot ce-si doresc in viata. In Iasi nu e o exceptie acest lucru, mai ales ca Iasiul e plin de studenti care vor sa faca bani si vor o viata mai buna. De asta si lucreaza multe iesence la Heylux.

In primul rand pentru ca videochatul aduce multi bani si pentru ca este accesibil pentru toate domnisoarele. Majoritatea iesencelor fac videochat si mi se pare ceva normal. Ba mai mult, sunt si cateva motive intemeiate pentru care iesencele opteaza pentru Heylux.

Primul motiv pentru care Heylux este in top sunt castigurile

Exceptand faptul ca Heylux Iasi este cel mai bun studio de videochat din oras, motivele pentru care fetele se angajeaza aici sunt variate. Eu, de exemplu, m-am angajat aici pentru ca se castiga intre 300 si 800 de lei zilnic. Si cu acest gand se angajeaza si majoritatea iesencelor aici.

Cand te gandesti c-o sa castigi cate 300 de lei, sa spunem, din simplul fapt ca stai pe net si vorbesti cu diferiti admiratori online, normal ca-ti surade ideea. De aceea s-au si angajat atat de multe iesence la Heylux, pentru ca jobul in videochat e un job usor.

Al doilea motiv pentru care ti-ar placea si tie la Heylux: bonusurile mari

Ideea de a avea parte de bonusuri a fascinat mereu pe toata lumea, mai ales pe femei care sunt foarte competitive de fel si le place sa castige mereu. Heylux a ajutat la acest lucru printr-un sistem de bonusare bine pus la punct, prin care isi motiveaza modelele sa castige tot mai multi bani din videochat.

Cum? Simplu. Daca eu, de exemplu, castig o anume suma intr-o saptamana, primesc din partea celor de la Heylux un bonus intre 300 si 3.000 de lei, in functie de cat am castigat. Oricine e motivat cand stie ca poate sa primeasca un bonus de 3.000 de lei in fiecare duminica.

Serviciile gratis primite la Heylux sunt extraordinare

Fiindca la partea cu banii si cu legalitatea nu-i intrece nimeni pe cei de la Heylux, au mai ramas serviciile pe care acestia le pun la dispozitia modelelor. Acestea sunt un al treilea motiv pentru care iesencele iubesc acest job in videochat.

Cand eu stiu ca am parte de cele mai mari castiguri, dar si de transport gratis zilnic, cazare, sedinte foto si video plus sedinte de machiaj in fiecare zi, cum sa nu iubesc jobul de la Heylux?

6 COMMENTS

  1. Bucurestiul e ceva iar Iasiul e altceva. Acestea doua nici macar nu se compara. Normal ca-i este greu acolo…totul e greu acolo. La Heylux nu e asa;)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here