Te-ai întrebat de curând care este cel mai bun loc de muncă în Iaşi?

10
2042

        Stau uneori şi mă întreb oare de câte ori femeile din România s-au gândit bine la jobul lor, la ceea au şi la ceea ce li se oferă. Spun asta pentru că şi eu acum 6 luni am renunţat la un job la care am lucrat ani şi despre care am constatat că nu-mi aducea nimic. Vrei să-ţi spun adevărul? Eram tratată precum un nimic, lucru care nu mi se întâmplă de când m-am angajat la Lucky Studio.

Poate acesta este şi motivul pentru care acum stau şi mă gândesc atât de profund. La Lucky Studio am reuşit să am totul, în timp ce la vechile joburi nu aveam nimic. Şi încă îmi este greu să cred cât de mare a fost pasul de la un job la altul.

De exemplu, la vechiul job mi se impuneau limite şi diferite target-uri, pe care dacă le îndeplineam eram bună. În momentul în care nu reuşeam, eram “ameninţată” de cuvinte urâte, de jigniri, care mă făceau să mă simt ca un nimic. Păi aşa se procedează? Spune-mi tu, poate tu n-ai trecut niciodată prin aşa ceva, deşi m-aş mira. Doar suntem în România!

În fine… Lăsând la o parte tot trecutul meu nu prea plăcut, stau şi mă gândesc acum la cât de confortabilă e viaţa mea de când am găsit acest loc de muncă în Iaşi. Iar fiindcă o duc atât de bine de când sunt la Lucky Studio, m-am gândit să împărtăşesc cu tine. Cu siguranţă te-ai întrebat de multe ori care job în Iaşi este cel mai bun, iar eu îţi voi spune de ce cred că Lucky Studio este acel loc.

La Lucky Studio se fac angajări în videochat legale, în care pot câştigă între 300 şi 800 de lei zilnic

          Dacă ar fi să mă leg numai de beneficiile financiare de la Lucky Studio, este îndeajuns încât să afirm că este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. De ce spun asta? Păi uite … la vechiul loc de muncă primeam exact 1.100 de lei pe lună, iar pentru asta suportam şi frig, şi jigniri şi multe altele. Sunt sigură că ştii la ce mă refer.

model

Dar, în schimb la Lucky Studio stau în căldură, în confort, într-un mediu prietenos şi frumos de muncă în timp ce am posibilitatea de a câştiga zilnic între 300 şi 800 de lei. Mai exact, eu câştig câte 310 lei pe zi după 6 luni. De asta ce spui? Cel puţin dacă este vorba de aceste sume de bani, mai ales în România, cred că este suficient pentru a te convinge de cât de bun este.

Confort, program de muncă la dispoziţia mea şi bonusuri de peste 300 de lei

Plus de asta, ştiu că fac ceva legal, sunt într-un mediu doar al femeilor, este linişte şi pace şi mă simt chiar super la muncă. Mi-am făcut propriul program de muncă, este lejer şi relaxant să stau pe internet timp de 8 ore şi să primesc bani.

Şi nu numai banii obţinuţi de mine, ci şi bonusurile săptămânale de la Lucky Studio. Pot obţine la Lucky Studio între 300 şi 3.000 de lei în fiecare săptămână. Până acum, cel mai mare bonus primit a fost de 700 de lei, dar eu zic că este bine şi aşa, nu? Mai ales când pentru aceşti bani înainte munceam o lună!

 

 

10 COMMENTS

  1. Păi faptul că Lucky Studio nu se ascunde şi apare peste tot prin oraş şi pe afişe, pe site-uri şi forumuri… e o dovadă a faptului că este o treabă serioasă şi că nimeni nu se joacă cu legea şi seriozitatea la studio.

  2. Aşa este, la Lucky Studio chiar este bine. Prefer să lucrez aici în confort şi linişte, decât să mă strofoc la alte locuri de muncă pentru nimic. Cel puţin la Lucky Studio sunt respectată şi apreciată pentru ce fac şi mai obţin şi peste 4.000 de lei pe lună.

  3. Măi, eu ce pot spune. Lucky Studio mă ajută cu un suport financiar foarte mulţumitor şi un mediu de muncă aşa cum trebuie să fie. Deci, din punctul meu de vedere, îl recomand cu drag.

  4. Am mai fost şi eu la alte studiouri de videochat din Bucureşti, dar nu au avut un sistem de plată la zi ca şi la Lucky Studio. Din acest punct de vedere, Lucky Studio este super.

  5. Păi ce să ne trebuiască mai mult? Chiar şi eu am câştigat luna trecută undeva la 5.700 de lei. E o sumă foarte bună şi mulţumitoare şi îmi permit foarte multe din banii de la Lucky Studio.

  6. spun şi eu, dar o spun şi premiile câştigate de Lucky Studio. Dacă ai avea şansa să vii la noi la studio, vei vedea la intrare cum stau în birou cele peste 10 premii câştigate de Lucky Studio. 😀

  7. Lucky Studio a fost primul studio din România care a abordat sistemul de plată la zi, asta pentru a le aduce un bine modelelor, şi văd că funcţionează.

  8. Acest “titlu” cum că Lucky Studio ar fi “cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară” este dat de tine sau…statisticile o spun?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here