Te-ai întrebat care este modelul de videochat cu cea mai mare experiență la Lucky Studio?

10
2630
Lucky Studio

În momentul în care m-am angajat la Lucky Studio, am cunoscut foarte multe fete care îmi spuneau că lucrează în videochat de 1, 2 sau 3 ani. Unele erau noi, de câteva luni, şi unele mai vechi. Dar niciodată nu m-am întrebat care este acea fată care lucrează la Lucky Studio dinaintea tuturor.

Adevărul este că nu prea mă intersectam cu ea, nu ştiam cine e. Îmi vedeam doar de treaba mea şi atât. Tot ce auzeam era de la unele fete care spuneau că vor să fie ca ea, că sunt mândre de ea şi că o văd ca un model demn de urmat. Când am auzit asta, curiozitatea mi-a fost stârnită.

Cine să fi fost această femeie pe care toate fetele de la studio o admirau? Şi uite aşa am aflat. Am văzut-o într-o zi păşind în studio, cu atâta elaganţă, cu siguranţă pe ea, frumoasă şi rafinată. Când am văzut-o în faţă, îmi inspira putere şi independenţă. Cred că n-am putut să-mi iau ochii de la ea pentru câteva minute bune.

De cât timp lucrează această fată la Lucky Studio

Lucky Studio

Fiind nouă, eram foarte curioasă. Lucram doar de 3 luni la studio, dar voiam să aud povestea acestei femei. Aşa că atunci când am cunoscut-o, am rugat-o să îmi ofere câteva minute de conversaţie.

Ne-am aşezat pe canapeaua din living la o cafea şi am început discuţia. Din ce mi-a spus ea, lucrează de 6 ani la Lucky Studio, studioul fiind deschis de 8 ani. Era fata care a lucrat timp de 6 ani în acest studio de videochat din Iaşi şi nu-mi venea să cred.

Care sunt beneficiile unui model de succes la Lucky Studio

Lucky Studio

După ce am întrebat-o asta, am rugat-o să-mi spună ce câştiguri are, dacă voia, desigur. Eu, de exemplu, câştigam 340 de lei zilnic după 3 luni la studio. Dar voiam să ştiu de ce e ea un model pentru celelalte fete.

Din discuţiile noastre, am constatat că ea din munca la Lucky Studio şi-a cumpărat o casă cu banii jos, două maşini şi are şi o mică afacere a ei. Când am auzit asta, am întrebat-o de ce nu renunţă dacă are tot ce vrea. Mi-a spus că iubeşte să fie la Lucky Studio, chiar dacă nu lucrează aici în fiecare zi.

A rămas fidelă locului care i-a îndeplinit toate visele şi asta mi s-a părut demn de apreciat. Şi vrei să ştii ceva? Ea câştigă peste 2.000 de lei zilnic la studio. Îţi vine să crezi? Acum înţeleg de ce fetele o văd un model demn de urmat. Experienţa ei în videochatul la Lucky Studio e de necontestat şi câştigurile ei la fel.

10 COMMENTS

  • Dar eu lucrez doar de 3 luni la studio. Ea face asta de 6 ani de zile. Cred că ştie totul la perfecţie. Ea este perfectă în sine. 🙂

  • Păi banii pe care îi câştigă au dus-o peste tot în lume şi este logic că a devenit aşa. Şi eu aş fi devenit la fel dacă eram aşa norocoasă ca ea :X

  • Nu câştigă atât. Nu mi-a spus cât câştigă exact, ci doar că este peste 2.000 de lei. Dar din moment ce are casă şi maşini, eu zic că obţine destul.

  • Dar cine a zis că ea nu are viaţă? Vine la studio câteva zile pe săptămână şi o face doar din plăcere. Şi din câte am înţeles, la fel o făcea şi înainte. Se vede şi pe chipul ei că e fericită 😀

 1. Cum o fi posibil aşa ceva? Nici măcar nu-mi pot închipui cum poate o femeie să câştige atât la Lucky Studio…

  • Anii de experienţă i-au adus puterea aceasta. Probabil îşi cunoaşte admiratorii online ca în palmă. Ce zic eu, cred că-s ca o familie deja după 6 ani. Normal că încasează o mulţime de bani dacă îi cunoaşte pe toţi 😀

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here