Sunt o suceveanca bucuroasa care castiga sume imense de bani la Heylux

0
604

In viata mea n-as fi sperat ca o sa ajung sa ma bucur de sumele acestea de bani intr-un timp atat de scurt, fara sa ma strofoc sa ii castig, fara sa fac prea mare lucru sau fara sa plec in strainatate. Aveam impresia ca pentru a avea adevarate castiguri, trebuie sa plec din tara sau sa fac ceva ilegal. Numai asa vedeam lucrurile :))

Eh, nu stiam eu de Heylux. Sunt din Suceava si nu prea auzisem eu de Heylux, care este un studio de videochat din Iasi. Mersesem odata cu o prietena pana in Iasi, apoi am trecut pe la Palas Mall sa-si cumpere ceva si-n drum vazusem un afis pe strada. Afisul ala spunea ceva gen “castigi intre 300 si 800 de lei zilnic”.

Am cautat pe Google si-am gasit site-ul Heylux pe prima pagina

Nu apucasem sa citesc bine totul, ca eram in taxi, dar voiam sa vad despre ce e vorba. Am luat telefonul in mana si-am cautat aceasta fraza, cu 300 si 800 de lei zilnic. Am zis ca poate gasesc ceva pe Google. Aici gasim de toate, la urma urmei.

Norocul meu a fost sa gasesc chiar pe prima pagina site-ul oficial al celor de la Heylux, care spunea despre jobul acesta in videochat. Am citit mai multe si initial am zis ca nu, nu-s de asta. M-am tot gandit, m-am framantat.. Mi-a placut oferta lor, de ce sa mint.

Spuneau acolo pe site ca pot beneficia de transport gratuit, chiar si de cazare gratuita, de un job lejer, cu program super flexibil pe care mi-l fac eu, libertate, legalitate… Si multi bani, bineinteles. Ce sa fi facut? Nu stiam ce sa fac. Dar nici nu ma lega mai nimic de Suceava.

Mutatul in Iasi s-a meritat pe deplin! N-ai idee cati bani castig acum

Terminasem facultatea si de 2 ani ma tot chinuiam sa gasesc un job ok si nu reuseam. Si-asa aveam de gand sa ma mut, asa ca daca tot primeam cazare gratis cu jobul de la Heylux, de ce nu? Iasiul e oricum super frumos, e mai mare decat Suceava, plin de tineri, de distractii.  Fix pe placul meu.

Mi-am luat inima-n dinti si-am inceput pe acest drum cu jobul de la Heylux. Am sunat si-am stabilit toate detaliile si-n 5 zile deja eram instalata in vila celor de la Heylux, si-am si inceput sa lucrez. La momentul actual, castig cam intre 6.450 si 7.670 de lei in fiecare luna. Cum sa ma fi gandit c-o sa castig vreodata banii astia?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here