Sunt indepedenta si fericita multumita jobului in videochat la Heylux

5
1427

Oricat de multe lucruri ai spune tu acum, si tu stii bine ca oricui ii place mai bine o femeie independenta si ambitioasa, decat una care sta intretinuta de altcineva. Si nu e numai vorba de placut, ci si de faptul ca te simti tu, ca femeie, mult mai bine cand stii ca esti independenta, ca nu depinzi de nimeni. Acesta este si scopul vietii, pe care-l descopar alaturi de jobul meu de la Heylux Iasi.

Eu am fost mereu genul de femeie care a preferat sa sufere, decat sa ceara ajutorul cuiva vreodata. Pur si simplu nu mi-a placut sa ajung la mana cuiva, indiferent de situatie. Pentru ca tu chiar daca primesti ajutor, mereu ti se va reprosa asta. Eu stiu cum e sa-ti scoata cineva ochii si nu-mi mai doresc.

Interesul mi-a fost starnit cand am aflat cat se castiga la Heylux

E si jenant, in acelasi timp, sa trebuiasca sa te imprumuti de bani, de exemplu. Pari slaba in fata cuiva, de asta eu nici nu imi mai doresc sa raman vreodata fara bani. Vreau sa am bani mereu, iar cu asta ma va ajuta jobul de model de videochat de la Heylux.

De cand am aflat ce fel de sume se castiga din videochat in acest studio, curiozitatea si interesul meu s-au indreptat numai catre Heylux. Dorinta mea cea mai mare era sa pot castiga si eu intre 300 si 800 de lei asa cum castigau fetele de la Heylux. Voiam si eu sa stiu cum castiga ele banii acestia, in ce fel…

Si curiozitatea m-a dus pana la urma la interviu. Chiar n-am putut rezista, voiam sa ma angajez si eu ca model de videochat, sa am si eu bani. Eram mult prea curioasa, si plus de asta mie imi place sentimentul acela cand am foarte multi bani si n-am griji. Si stiam ca la Heylux o sa “dau de gustul banilor”, cum s-ar zice.

La studio am primit tot ajutorul pentru a castiga bani multi din videochat

Ei si chiar asa a fost. Adica, cu ajutorul traineritelor de la Heylux care m-au invatat multe chestii misto despre videochat si cu ajutorul aparaturilor performante de la studio, am ajuns si eu sa fiu printre modelele de videochat de la studio care castiga multi bani.

Oricum castigam bani in fiecare zi la Heylux, dar eu voiam sa castig mult. Asa ca m-am ambitionat si cand ma vad unde am ajuns astazi, sunt mandra de mine. Imi permit absolut orice-mi cere inima si sunt o femeie independenta, care nu cere ajutorul nimanui. Ma descurc de minune datorita jobului de la Heylux.

5 COMMENTS

  1. Buna! Ma numesc Andreea si am citit articolul tau, fiindca sunt si eu interesata de un job la Heylux,.. crezi ca dak am 28 de ani, ma mai pot angaja?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here