Subiecte de discuţii pe site-urile de videochat

0
1180
Lucky Studio

Bărbaţii sunt bărbaţi şi au şi ei anumite întrebări despre noi, partea feminină. Cine le poate explica mai bine cum funcţionează lucrurile decât tot o femeie care să aibă experienţă de viaţă şi care să fie sociabilă şi deschisă la tot felul de discuţii? Eu sunt Carla şi lucrez la studioul de videochat Lucky Studio Iaşi. Îmi place că am parte de conversaţii diversificate în fiecare zi cu tot felul de oameni care au la rândul lor curiozităţi şi vor să ştie mai multe despre ceea ce înseamnă a fi femeie.

Nici o zi plictisitoare la studio

Nu mă pot plânge deloc. Nici o zi nu este plictisitoare aici la studio. Am prietenii mei virtuali fideli care intră pe mine de fiecare dată şi care vor să mai ştie câte ceva despre mine, despre partea feminină şi despre secretele noastre. Normal că eu, ca model de videochat la Lucky Studio Iaşi, trebuie să le răspund în mare despre noi, să le satisfac curiozităţile şi să îi fac să înţeleagă de ce suntem atât de complicate. Totul se întâmplă cu stil, cu şarm şi cu o atitudine fermecătoare.

Noi femeile suntem foarte deschise şi calde când vine vorba despre a discuta cu ceilalţi din jurul nostru iar cazul meu nu face excepţie. Conversez şi răspund cu mare drag la ceea ce vor să ştie bărbaţii de pe site-urile de videochat pe care intru. De exemplu, bărbaţii cred în majoritate că fetelor toate le plac băieţii răi. Nu spun că nu este aşa, dar ei mai au o curiozitate: de ce preferăm noi macho-manii? Eu le spun mereu ceea ce cred, ceea ce consider eu şi discutăm apoi mai pe larg despre natura feminină.

Mituri despre ce ne place

Nouă ne place când prietenii sau iubiţii noştri sunt mai duri, mai neîndurători şi când ne pun pe jar. Acest lucru le spun eu şi celor ce mă întreabă la muncă, despre faptul că preferăm să suferim câteodată şi să ne lăsăm călcate în picioare, doar pentru că ne place senzaţia de atunci când fac pe inabordabilii. Le-am explicat bărbaţilor de prin alte ţări că de fapt gândirea femeii este la fel în toată lumea. Femeilor şi viceversa, bărbaţilor, le plac persoanele de sex opus care fac pe neinteresatii deoarece crează o aură de mister în jur.

De fapt, femeile nu sunt nepărat îndrăgostite de băieţii răi; acesta este doar un mit. Ceea ce le place femeilor de fapt este să fie răsfăţate şi tratate ca prinţesele şi urăsc destul de tare atunci când partenerul lor de viaţă le neglijează, de aceea caută pe altcineva de cele mai multe ori. Multe povestiri sunt de spus despre viaţa mea de model şi despre ceea ce vorbesc cu prietenii mei din mediul online, de aceea mă simt atât de bine când mă întorc la muncă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here