Stii cum este sa primesc saptamanal cate un bonus de peste 500 lei la Heylux?

6
1892
bani videochat
bani videochat

Bonusurile in videochat sunt ceva normal, din ce am vazut in ultima vreme. Majoritatea studiourilor de videochat pun la dispozitia modelelor bonusuri de performanta, de angajare sau de orice altceva. Pot fi considerate si premii, insa niciun studio nu este atat de bun incat sa ofere aceleasi bonusuri pe care le ofera Heylux.

Sunt absolut sigura ca bonusurile pe care un model de videochat le poate primi la Heylux sunt cele mai mari din tara, fara exceptii. Gandeste-te ca totusi vorbim de sume intre 300 si 3.000 de lei, si nu lunar, ci saptamanal. Dec, in FIECARE DUMINICA, eu pot castiga sume de pana la 3.000 de lei doar din bonusuri.

Numai cu bonusurile saptamanale de la Heylux as putea trai bine!

bani videochat
bani videochat

Iti poti imagina cum vine asta? Pai doar din bonusurile saptamanale de la Heylux as putea trai bine-mersi, fara probleme. Cu 3.000 de lei saptamanal, vrei sa spui ca tu n-ai trai la fel? Hahah! Vorbim despre sume uriase, te rog.

Bine, oricum eu nu castig chiar atat. Adica momentan inca sunt in stadiul de invatare si acomodare la Heylux, nu ma consider un model de videochat complet. Inca mai am multe lucruri de experimentat pana sa castig atat de multi bani la studio incat sa primesc bonusuri de performanta de pana la 3.000 de lei.

Eu, in momentul de fata, am bonusuri de peste 500 de lei si le primesc la fiecare sfarsit de saptamana. Asadar, asta inseamna ca intr-o saptamana de munca la Heylux castig peste 2.000 de lei din videochat.

La Heylux sunt rasplatita si apreciata pentru orice fac

bani videochat
bani videochat

Nu este nevoie sa fac calculele, iti poti da si tu seama cat castig eu intr-o luna, daca am aceste castiguri si bonusuri din partea studioului. Sunt sume foarte mari, oricum! Mai ales pentru o fata care este abia la inceput de drum, asa ca mine. Nici nu stiu daca am jumatate de an de cand lucrez la Heylux, dar mi-e bine aici.

Stii cum ma simt cand imi primesc bonusul? Imi vine sa ma duc sa fac o sesiune de cumparaturi, apoi sa ma duc in oras cu prietenele sa ne facem de cap! Si mereu fac asta, pentru ca pur si simplu iubesc sa fiu premiata pentru castigurile mele. Parca mai tare ma bucur de bonusuri decat de castiguri, pentru ca simt ca sunt apreciata si rasplatita pentru munca depusa la studio si vointa pe care o am.

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here