Stiai ca jobul in videochat la Lucky Studio iti asigura transportul si machiajul?

6
1454

Lucky Studio este primul si singurul studio din Romania in care beneficiez de asa ceva! N-am mai intalnit pana acum job in videochat care sa dispuna de atat de multe avantaje gratis, pentru fiecare model de videochat in parte. Eu am ramas placut surprinsa de aceste lucruri atunci cand m-am angajat la Lucky Studio.

E si foarte greu in ziua de azi cu banii, iar ideea celor de la Lucky Studio de a scuti modelele de aceste cheltuieli mi se pare super misto. Imi poti spune tu mie alt studio de videochat din Iasi sau din Romania unde mai ai parte de transport gratis (chiar din fata blocului tau) zilnic si de machiaj inainte de fiecare tura de munca?

La Lucky Studio primesc tot ce nu voi primi la alte studiouri de videochat

La fiecare studio la care vei merge, vei vedea ca trebuie sa te machiezi singura inainte de tura, ca trebuie sa te aranjezi singura sau trebuie sa dai bani pe saloane. La Lucky Studio nu este asa, la studio sunt machiata cu jumatate de ora inainte de fiecare tura de munca si nu trebuie sa dau eu bani pe machiaje sau altceva.

In timp ce alte studiouri lasa fetele sa se descurce singure, la Lucky Studio sunt ajutata din toate partile de toata lumea. Si este important sa fii machiata in fata camerei, crede-ma, pentru ca asa castigi sume de peste 300 de lei zilnic, fiind aranjata frumos si fiind eleganta.

Plus ca e vorba de make-up profesional, din partea unor make-up artiste angajate de Lucky Studio, nu oricine. Deja o multime de bani si timp care sunt economisite. Si cand te mai gandesti ca si pe drum mai dai 10-20 de lei zilnic, sau chiar mai mult, poti ajunge sa cheltui intr-o luna si peste 1.000 de lei numai pe transport.

Serviciile gratis de la studio si banii castigati aici sunt un avantaj unic

Bani care sunt economisiti la Lucky Studio, pentru ca ma bucur de transport gratis. Si, din nou, alt timp economisit, pentru ca nu trebuie sa fug eu dupa autobuz sau dupa taxi, ci vine o masina de la studio si ma duce la munca. Eu n-am stres in privinta asta.

N-am stres in nicio privinta, de fapt. Cu toate acestea, ma mai bucur si de training specializat in videochat (lucru pe care nu orice studio il ofera, dupa cum am spus, te lasa sa te descurci singura), accesorii si chiar si cursuri de limba engleza.

Multe studiouri nici nu angajeaza daca nu stii engleza, iar Lucky Studio ajuta fetele cu asta. Mai poti spune ceva? Nu, e perfect!

6 COMMENTS

  1. Mie imi place faza cu machiajul. Ca asa te mai folosesti de make-up si dupa tura de munca si arati mereu super si ingrijita.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here