Stiai ca Heylux ofera bonusuri de angajare in videochat de la 1.100 lei pana la 13.000 lei?

10
2222

Stii…este banal cum am ajuns la Heylux, de fapt. Ma aflam intr-o situatie mai dificila si aveam nevoie de bani cat mai urgent. Imi trebuia o anumita suma de bani in mai putin de doua luni, pentru a plati anumite datorii. Iar acea suma, daca nu m-as fi angajat la Heylux, n-as fi obtinut-o nici intr-un an de munca.

Sunt constienta ca banii nu apar asa, pur si simplu. Mai ales in felul in care ii voiam eu. Aveam nevoie de 10.000 de lei cash si cand ma gandeam ca salariul meu de la vechiul job in Iasi era doar 1.100 de lei, ma cam strangea in spate. Pentru ca mai trebuia sa si traiesc, deci n-aveam cum sa pun acesti bani deoparte.

Lucrez in videochat la Heylux pentru ca voiam bani

Si chiar daca ii puneam, cum s-ar fi facut 10.000 de lei peste noapte? Era dificil tot ce voiam eu… Sau, cel putin, asa a fost pana sa aflu de Heylux. Tot cand am aflat de acest studio de videochat din Iasi, am aflat si de conceptul de bonus de angajare. Am intrat pe un forum de pe net, forum Lucky Studio, unde am aflat mai multe despre bonusurile de angajare.

Tot pe forum am aflat ca Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara si ca este cel care conduce Heylux, fiind unul si acelasi studio. Fiind curioasa de cum functioneaza treaba aceasta cu bonusul, m-am documentat. Asa am aflat ca Heylux ofera un bonus de angajare de 13.000 de lei la un contract de trei ani.

Ce insemna asta? Nici eu nu stiam. Dar am aflat. Acest bonus de angajare era oferit de Heylux drept multumire, o recompensa pentru faptul ca am ales acest studio de videochat. Tot ce a trebuit sa fac a fost sa ma angajez la Heylux, sa lucrez 30 de zile si dupa aceea, pe langa castigurile din cele 30 de zile, urma sa-mi primesc si bonusul.

Pe langa castigurile in videochat, Heylux mi-a oferit un bonus URIAS

Adevarul este ca eu chiar aveam nevoie de acei bani si atunci credeam ca nu am nicio garantie ca-i voi primi, dar m-am increzut in spusele celor de la studio. Stiu, e banal, dupa cum am spus, dar asa am ajuns sa fac videochat la Heylux. Un lucru neasteptat a fost faptul ca eu chiar am castigat banuti frumosi in aceste 30 de zile.

Adica am castigat cate 250-300 de lei zilnic, primeam transport gratis, make-up in fiecare zi, sedinte foto… Deci nu pot spune ca nu mi-a placut, mai ales in rasfatul acesta. Si dupa 30 de zile Heylux s-a tinut de cuvant si mi-a oferit si cei 13.000 de lei ca si bonus de angajare. Nu numai ca mi-am platit datoria, dar am ramas si cu o multime de bani.

Cine-ar fi crezut ca exista oameni atat de corecti sau metode prin care poti castiga bani atat de repede? Eu raman la Heylux.

10 COMMENTS

    • Multumesc frumos :> nici eu n-am crezut ca e real. Dar cand am vazut de ce castiguri e vorba la Heylux, am zis sa raman 😛

  1. SI EU as ramane daca as avea parte de atatia bani si asemenea tratamente. Esti norocoasa 😛 altele tanjesc la asa ceva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here