Stiai ca Heylux este condus de echipa de femei de la Lucky Studio Iasi?

0
1241

In momentul in care am aflat ca Lucky Studio Iasi a deschis un nou studio, condus de ei, am vrut imediat sa stiu despre ce e vorba! Stiam ca Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara, asa ca am vrut sa vad cum arata urmatoarea lor “creatie”. Eram foarte nerabdatoare!

Mie imi placea sa citesc povestile despre Lucky Studio, despre fetele de aici, dar niciodata nu m-am angajat pentru ca eram timida. Intr-o zi, insa, m-am decis sa merg la Heylux, pentru ca voiam sa vad cum arata. Ma crezi ca atunci cand am intrat in cladire, am ramas cu gura cascata?

Atatea candelabre din cristale Swarovski, tapet Versace si Gucci, mobilier de la Mobexpert, canapele din piele…. Oh, Doamne, ce camere frumoase au! Zici ca tot luxul din lume s-a adunat in acest studio de videochat din Iasi. Cand vorbeam cu Claudia la interviu, imi sclipeau ochii atat de tare si nu puteam sa nu ma abtin sa nu ma uit in jur.

Interiorul de la Heylux m-a facut sa vreau sa lucrez aici!

Totul era asa frumos… atatea premii castigate erau afisate pe biroul din studio, atatea lucruri rafinate si minunate! Pur si simplu m-a cucerit designul de la Heylux Iasi! Asa ca m-am decis sa-mi dau o sansa si sa ma angajez aici ca model de videochat.

Eu fiind mai timida, n-as fi crezut niciodata ca o sa am tupeul sa ma angajez direct intr-un studio atat de elegant, dar hei, totul are un inceput, nu? Iar daca Heylux este condus de aceeasi echipa de la Lucky Studio, stiu sigur ca ma aflu unde trebuie! Pentru ca am garantia ca Lucky Studio este legal, iar Heylux este si el un studio legal si discret, ca atare.

Lucrez deja de 4 luni la Heylux si sunt mai fericita ca oricand

Era exact ce-mi trebuia: discretie, confidentialitate si respect reciproc. Lucrand printre aceste femei frumoase si elegante, usor am devenit si eu mai indrazneata. Iar asta mi-a adus castiguri foarte mari. Sunt deja de 4 luni la Heylux, dar trebuie sa spun ca nu ma mai satur de acest studio de videochat din Iasi.

Fiecare zi este de poveste aici, iar eu nici nu-mi dau seama cum trec cele 8 ore de videochat si ma trezesc cu cei 430 de lei in mana, castigati de mine. Adevarul este ca iubesc sa ma aflu aici, sa am propria camera in care ma pot destinde, sa stiu ca sunt libera sa fac ce vreau si cand vreau, sa am propriul program de munca si sa fiu fara stres!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here