Sora mea s-a angajat in videochat la Preziosa si e foarte multumita

0
1159

Zilele acestea am aflat ca sora mea face videochat la Preziosa, pentru ca le-a spus parintilor mei. Aparent, lucreaza acolo de 4 luni si cica este foarte fericita si ii merge foarte bine. Desi parintii mei n-au prea fost de acord la inceput cu asta, eu ma bucur ca sora mea lucreaza la Preziosa. Vrei sa stii de ce?

Pentru ca e fericita si e prima data dupa atata timp cand o vad asa. Inainte venea acasa numai stresata si suparata din cauza jobului, nu avea bani si timp de nimic, nici macar de mine. O inteleg. Cum sa ai chef daca vii acasa la 10-11 seara? Dar, de cand lucreaza la Preziosa, vine acasa mult mai repede si inca e plina de energie.

Stii cati tineri din Iasi muncesc pentru cativa lei?

Cum sa nu ma bucur la asa ceva? Inainte sora mea se chinuia pentru 900 de lei pe luna si cateva bacsisuri si din banii aceia ii mai ajuta si pe ai mei. Nu iesea cu prietenii, nu se distra, pentru ca nu-si permitea. Nici bani nu avea si nici timp, iar mie asta nu-mi placea. E prea tanara sa fie distrusa de un singur job in Iasi.

De asta ma bucur ca lucreaza la Preziosa, ca nu mai e asa. Acum iese toata ziua, e fericita, isi cumpara lucruri noi, mi-a facut chiar si mie cadouri, desi nu era nevoie. Ii ajuta si pe ai mei, desi nu prea accepta ei asta. Dar n-au ce face daca e decizia ei si e fericita, nu?

Adica sora mea face videochat la Preziosa cam cate 7-8 ore pe zi, ceea ce e putin, avand in vedere ca zilnic castiga peste 400 de lei. Ea are 27 de ani si eu 21, dar o inteleg foarte bine. Si cine stie, poate o sa ma angajez si eu candva la Preziosa daca ea e atat de multumita de acest studio de videochat.

Stiu sigur ca Preziosa e bun pentru sora mea, pentru ca e foarte relaxata

Poate inainte n-as fi crezut asta, dar acum ca e vorba de sora mea, consider ca videochatul e ceva bun. Atata timp cat Preziosa o face asa de happy pe sora mea, ma pot opune? Eu zic ca nu, si nimeni n-are de ce s-o faca. Ea isi traieste viata, merge in vacanta, nu duce lipsa de nimic si e foarte sanatoasa si fericita.

Iar asta e numai datorita celor de la Preziosa. Deci, de ce as critica asa ceva? Mai degraba as critica jobul care o distrugea inainte pe sora mea, decat jobul de la Preziosa.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here