Shopping zilnic, rasfat, spa si vacante cu Lucky Studio Iasi

10
1337

Sunt de parere ca femeile care spun ca urasc cumparaturile, o spun pentru ca nu au bani. Stiu ca pare amuzant, dar si eu inainte sa am banii de la Lucky Studio, spuneam la fel. Ziceam ca nu imi place sa merg la shopping, la spa sau masaj, pentru ca asta fac doar fetele arogante.

Ei bine, am constatat cat de mult am gresit in momentul in care m-am angajat la Lucky Studio Iasi. Pe romaneste, am inceput sa dau de multi bani din acest job in Iasi, iar perspectiva mea asupra vietii s-a schimbat. Brusc, am inceput sa iubesc cumparaturile, distractiile si aceste lucruri :))).

Da, stiu, par amuzanta, dar oricum nu invinuiesc pe nicio femeie pentru faptul ca nu-si permite sa mearga la cumparaturi, asa cum nici eu nu-mi permiteam. La urma urmei, nu este vina noastra, ci este vina joburilor de pe piata muncii, care nu ofera altceva decat minimul pe economie.

M-am angajat la Lucky Studio Iasi pentru ca aveam nevoie de bani

Multi spun ca ni se ofera minimul doar daca nu avem studii superioare, dar uite ca eu am si tot atat mi s-a oferit. Numai eu stiu cat am tras de tare sa gasesc un job in Iasi care sa fie ok, pe domeniul meu de la facultate. Dar nu am gasit.

Asa ca am preferat videochatul la Lucky Studio. In momentul in care am vazut banii in mana, am crezut ca visez. Am avut o trecere brusca de la cateva zeci de lei pe luna, la mai mult de 4.800 de lei intr-o luna la Lucky Studio. In total, bineinteles. Pentru ca, in mod normal, castig bani zilnic la studio.

Cam cate 380 de lei pe zi, dar adunati la sfarsitul lunii sunt mai mult de 4.800 de lei. Iar asta ma face fericita, sincer! Daca inainte spuneam ca urasc mall-urile, acum sunt toata ziua in Palas. La fiecare sfarsit de tura, ma duc in Palas si-mi cumpar cateva zeci de lucruri care-mi plac.

Munca de aici imi permite sa merg zilnic la cumparaturi, prin Palas

palas-iasi

Mai nou, iubesc shoppingul. Iar dupa ce am terminat sesiunea de cumparaturi, ma duc la masaj, la spa, la piscina si apoi acasa. Viata mea este o relaxare continua de cand lucrez ca model de videochat la Lucky Studio.

Uneori ma simt precum o egoista ca am parte de atat de multe lucruri frumoase, dar nu ma pot abtine. Iubesc sa ma rasfat! Si cu vacante si cu tot ce pot eu! Pentru ca acum am bani si vreau sa ma distrez, datorita jobului de la Lucky Studio Iasi.

10 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here