Revitalizarea minţii şi a trupului

0
1182
lucky

Lipsa de odihnă, de efectuare a lucrurilor care ne plac, este mereu ceea ce duce la epuizarea noastră, la decăderea noastră psihică şi fizică. Acelaşi lucru se poate spune şi despre femeile care ba sunt prea stresate la muncă, ba sunt prea obosite de la atâta treburi casnice, ba nu ştiu exact ce vor de la viaţă şi nici nu se ocupă de lucrurile cu adevărat importante. Pot spune că am trecut prin asta, deoarece sunt o femeie cu o viaţă ocupată şi cu atâtea îndatoriri încât nu mai ştiu uneori să deosebesc viaţa profesională de viaţa personală.

Nu acelaşi lucru însă îl pot spune şi despre prietena mea cea mai bună şi amica mea de cumpărături, sfătuitoarea şi sprijinul meu la nevoie, Natalia. Aceasta are parcă de toate în viaţă, ajunge să îşi dedice timpul exact pentru ceea ce contează şi îmi place că pasiunile ei sunt mereu puse pe primul loc. Lucrează în videochat în Iaşi şi nu o judec pentru asta. Şi eu pot spune că sunt o femeie împlinită, însă nu fac exact ceea ce mi-aş dori şi nici nu am timp de toate cum are Natalia.

Lucrează că model de videochat la studioul de videochat Lucky Studio Iaşi. Vreţi să vă povestesc despre cum îşi petrece ea timpul şi cum alege să facă cele mai frumoase lucruri în viaţă?

Are parte de şedinţe la spa ori de câte ori simte nevoia, pentru că îşi permite atât din punct de vedere al banilor, cât şi în ceea ce priveşte timpul de care dispune. Cu toate că şi un masaj făcut acasă de cineva poate fi destul de benefic şi îi poate face plăcere, Natalia merge la salon atunci când se simte obosită sau prea încordată. Mai mult de atât, în cadrul unui salon de spa mai are parte şi de alte beneficii ca şi împachetări cu ciocolată, cu zaţ de cafea, saună şi masaje de relaxare, dar şi sesiuni de exfoliere şi peeling facial efectuat de profesionişti.

Datorită acestor lucruri, de fiecare dată când ne vedem, ea este atât de strălucitoare, de plină de viaţă, de frumoasă şi de sănătoasă, încât parcă o şi invidiez. Ea mi-a sugerat să devin şi eu model de videochat la Lucky Studio Iaşi, să devenim colege de muncă şi să am parte şi eu de răsfăţurile pe care şi le oferă din banii munciţi în fiecare zi cu minim efort. Pe lângă asta, mi-a mai spus şi că timpul aici este foarte preţuit şi respectat. Nu te ţine nimeni după program şi nici nu trage nimeni de tine să îndeplineşti mai multe sarcini de lucru odată. Parcă m-a convins…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here