Primul meu loc de muncă în videochat, la Lucky Studio

0
1205
Lucky Studio

Primul meu job nu este ceva la care te-ai aştepta de la o tânăra care tocmai a început facultatea. Ideea este că sunt ocupată tot timpul şi la începutul facultăţii nimeni nu prea s-ar gândi să mai şi lucreze când ştie că trebuie să se concentreze la seminarii şi la cursuri pe învăţat. Sunt pasionată, însă, de frumos, de comunicare şi de oamenii din jurul meu. Îmi place să socializez în limba engleză cu prietenii mei de pe Facebook şi să urmăresc la TV filme străine, pentru că aşa mai învăţ câte ceva în limba străină preferată.

Aşadar, să ne întoarcem la jobul meu. Sunt model la Lucky Studio Iaşi. Direct, pe faţă, sincer şi deschis. Multe tinere o apucă tot pe acest drum odată ce prind nişte timp liber de la şcoala pe care o urmează. Nu mi-a fost greu să îmi găsesc jobul de model, pentru că o mulţime de prietene făceau deja asta şi eu m-am întrebat, de ce nu aş putea şi eu ajunge acolo? Frumoasă sunt, minte am, calităţi de a fermeca lumea am şi cunosc şi limba franceză pe lângă limba engleză pe care oricum am învăţat-o de la tv mai bine. Da, nu te-ai aştepta ca primul meu loc de muncă să fie în videochat. Poate mai degrabă ai crede că mi-aş fi încercat norocul part time în baruri, în restaurante sau ca promoterită.

Nu, nu, eu am vrut din prima într-un domeniu care m-ar fi ajutat să fac un ban al meu şi să mă întreţin la facultate. Într-adevăr, cu şcoala este scump. Trebuie să îţi plăteşti totul, de la chirie dacă nu stai în zonă şi până la cursurile profesorilor. Eu sunt mândră de mine şi că mi-am găsit atât de repede de muncă în Iaşi. Bine, le mulţumesc colegelor mele care m-au sfătuit ce şi cum. Îmi place că sunt independentă şi că acum pot face faţă şi singură taxelor şi cheltuielilor pentru şcolarizare.

Ai mei sunt despărţiţi iar de mama nu mai ştiu nimic de ceva timp. Cu tata mă înţeleg, însă nu este la fel ca o mamă şi mă lasă în voia mea când vine vorba despre a lua decizii. Tind să cred totuşi că ceea ce am ales în viaţă a fost de fiecare dată bun pentru mine. Facultatea şi jobul de model la Lucky Studio se completează şi mă ajută să îmi construiesc un prezent şi un viitor grozav.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here