Prietene bune şi confidente

0
952
prietene

Puteţi crede că mi-am găsit prietena cea mai bună în videochat? Nu este cineva pe care am întâlnit-o pe site-urile pe care intru şi vorbesc în ţări străine; este vorba despre o fată tânăra ca şi mine, model de videochat la Lucky Studio Iaşi, o fată ambiţioasă şi capabilă de propriul farmec, care a ştiut cum să facă să îi fie bine în viaţă. Prietena aceasta se numeşte Yvonne şi îmi este ca şi sufletul meu pereche. Eu nu cred că un suflet pereche poate fi regăsit numaidecât în persoana unui bărbat care să stea în spatele tău, ci se poate regăsi şi în persoana unei fete calde, vorbăreţe şi deschise la minte.

Yvonne era deja la studioul Lucky Studio Iaşi atunci când am ajuns şi eu la interviu. Pe lângă faptul că managera m-a convins din prima de şansa pe care mi-aş oferi-o singură dacă aş veni la studio ca model, discuţia avută cu una dintre fete, cu Yvonne, m-a făcut să mă gândesc şi mai bine şi să mă angajez. Yvonne nu este doar un model de videochat oarecare, aşa cum nu suntem nici una dintre noi, restul. Tânăra este şi trainer atunci când este vorba de a ambiţiona şi de a motiva fetele şi femeile care se angajează recent la Lucky Studio. Nu face acest lucru pentru că este plătită, deoarece oricum câştigă atât de bine, ci o face pentru că vrea să ajute pe toată lumea să îi fie la fel de bine ca şi ei.

Yvonne, prietena mea model este şi ea ca şi mine, deschisă şi spirituală, de aceea în scurt timp mi-a ajuns şi confidentă chiar. Nu pot spune acelaşi lucru şi despre alte modele din videochatul în general. Nu suntem până la urmă angajate undeva ca să ne facem prieteni şi să ieşim împreună la cumpărături sau lucruri de genul, însă între mine şi Yvonne chiar s-a creat o legătură trainică şi frumoasă. Mereu ne încurajăm şi ne sfătuim despre cum am putea să facem să ne îmbunătăţim strategiile de lucru pentru a atrage atenţia prietenilor virtuali de peste hotare.

Datorită ei am reuşit eu să devin şi trainer de videochat, deşi încă mă ocup şi de ceea ce înseamnă munca de model de videochat, pentru că îmi face plăcere. Programul de lucru aici la Lucky Studio Iaşi este excelent şi ne place că nimic nu este stresant şi nici nu avem un anumit target.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here