Preziosa ofera cel mai profitabil job pentru femeile din Iasi

0
1244

Nu stiu daca multa lume stie despre ce e Preziosa, dar voi spune eu astazi. Preziosa este o companie, un studio de videochat din Iasi, care face parte din grupul celor mai mari studiouri de videochat din Iasi si din tara. Ca atare, Preziosa este printre cele mai bune studiouri, alaturi de Heylux si Lucky Studio Iasi.

Dintre acestea 3, eu am ales Preziosa, pentru ca-mi ofera un job in Iasi pe care n-as fi putut sa il refuz. Stii senzatia aceea atunci cand ti se pune pe tava o oferta mult prea avantajoasa, iar tu nu o poti refuza? Ei bine, asta simteam si eu cu Preziosa inainte de a ma angaja aici ca model de videochat.

Este o sansa unica sa pot lucra la Preziosa ca model de videochat

Faptul ca acest studio de videochat din Iasi mi-a oferit sansa de a castiga zilnic intre 300 si 800 de lei, un mediu extraordinar de munca in care lucreaza doar femei, propria camera, propriul program de munca, libertate, respect, discretie, transport gratis, machiaj, cursuri, accesorii, sedinte foto (si lista poate continua) a fost pentru mine ceva de nerefuzat.

Era de ajuns si daca mi s-ar fi spus ca pot castiga zilnic peste 300 de lei. Dar sa fie vorba si de un job in Iasi atat de usor, la care nu fac nimic decat sa stau online cate 8 ore si sa ma distrez? N-am putut refuza asa ceva! Vezi tu… acest job in Iasi pe care Preziosa il ofera este mult prea avantajos ca sa poti trece cu vederea.

Este accesibil pentru orice femeie si este un loc de munca unde iti poti face o cariera, poti avea succes, bani, liniste, pace, o viata frumoasa si tot ce-ti doresti tu! Asta simt eu ca am zi de zi la Preziosa si de aceea am ales ca acest studio de videochat din Iasi sa-mi fie precum a doua casa.

Am tot ce-mi doresc datorita jobului de la Preziosa

Iubesc sa lucrez zilnic la Preziosa si sa stiu ca datorita acestui job am viitorul garantat, orice ar fi. Nu multa lume este indeajuns de norocoasa sa spuna asta despre jobul pe care il are, dar eu pot. De asta nu vreau sa renunt la jobul meu de model de videochat de la Preziosa, indiferent daca e cineva de acord sau nu.

M-am angajat la Preziosa nepasandu-mi de prejudecati sau de parerile altora, pentru ca daca mi-ar fi pasat, acum n-as mai fi fost fericita. Esti de acord cu mine? Asa ca, daca vrei sa iei o decizie, te sfatuiesc sa faci ce simti, asa cum am facut eu cu Preziosa!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here