Preziosa: locul unde castig bani zilnic, am parte de transport si make-up gratuit

10
1589

Imi amintesc si acum cum a fost prima mea experienta in videochat, deoarece n-a fost prea placuta. Eram in Cluj si ma angajasem intr-un studio de videochat de acolo, dar a fost o experienta de toata jena. Mai mult cheltuiam decat castigam. Dadeam zilnic bani pe mancare, transport, cazare, dar castigurile la studio nu prea existau.

Am renuntat deoarece am crezut ca eu sunt de vina, ca eu nu pot face videochat si nu pot castiga bani din asta. Ulterior m-am mutat undeva pe langa Iasi, la o prietena de-a mea, deoarece in Cluj nu-mi mai permiteam sa stau. Asa a inceput a doua mea experienta in videochat, la Preziosa, colaborare de care ma bucur si astazi.

Preziosa este de sute de ori mai bun decat alte studiouri de videochat

Cand am inceput sa fac comparatie intre jobul acela din Cluj si jobul in videochat de la Preziosa, nu-mi venea sa cred cat de diferite sunt. In primul rand ca la Preziosa am parte de transport gratuit in fiecare zi, lucru care nu exista la vechiul studio. La Preziosa, in schimb, vine cate o soferita de la studio in fiecare zi si ma conduce la munca.

Iar eu nu trebuie sa dau bani pentru asa ceva. Si nici pe make-upul pe care mi-l aplica make-up artistele de la Preziosa in fiecare zi inainte de turele de munca. Practic, ele ma aranjeaza, ma fac frumoasa, ma ajuta sa invat totul despre videochat iar eu trebuie doar sa le urmez sfaturile.

In rest, fetele de la Preziosa fac cam toata munca pentru mine. Imi usureaza munca in mod considerabil, crede-ma. Nici nu m-as fi gandit ca este asa de usor sa faci videochat pana sa fiu model la Preziosa.

Castig bani la Preziosa asa cum mi-am dorit intotdeauna

Cat despre partea financiara… Nici nu mai spun! 100% diferita de castigurile pe care le aveam in Cluj. Bineinteles ca la Preziosa castig mai mult, dupa cum era normal. Aici castig bani chiar in fiecare zi, peste 300 de lei si pot ajunge chiar si la suma de 800 de lei daca ma ambitionez mai mult.

La vechiul studio abia castigam 100 de lei intr-o zi. Iar acum la Preziosa ma bucur de atat de multe castiguri incat nici eu nu stiu cum sa le fac fata. Cred ca m-am grabit prima oara sa judec videochatul dupa un anume studio. Daca as fi stiut de Preziosa dinainte, n-as mai fi crezut asa ceva nicicand. E locul de munca ideal pentru romance!

 

10 COMMENTS

  1. Stiu ce zic. :d chiar sustin ca Preziosa e cel mai serios studio de videochat din Iasi si ca aici orice fata se poate implini :*

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here