Preziosa: descopera studioul de videochat care iti ofera un job relaxat

10
1678

Ori de cate ori videochatul este adus in discutie, lumea tinde sa se eschiveze si sa incerce sa evite subiectul, lucru pe care nu l-am inteles niciodata. Stii de ce? Pentru ca am constatat ca aceleasi persoane care se eschiveaza, ma intreaba pe mine, avand experienta de 6 ani in domeniu, ce studio sa aleaga, pentru ca nu se mai pot descurca.

Asadar, aparentele nu sunt tot timpul ceea ce par. Chiar daca o fata iti va spune ca nu este de acord cu videochatul, ele mereu vor fi tentate de castigurile zilnice intre 300 si 800 de lei, precum la Preziosa, de exemplu. Asta ca nimeni nu vrea sa recunoasca, este partea a doua.

Cele mai mari castiguri si bonusuri din tara sunt oferite de Preziosa

Dar adevarul este ca aproape orice romanca este tentata sa lucreze intr-un studio precum Preziosa, in care sa primeasca peste 300 de lei zilnic, si premii saptamanale de pana la 3.000 de lei. Un job in Iasi mai ideal ca acesta nici ca exista. De ce? Pentru ca stai degeaba in fata unui monitor, in timp ce banii iti vin.

Iar intr-un studio atat de profesionist precum Preziosa, nu ai cum sa nu castigi. Mai ales cand ei iti pun totul pe tava, tu trebuie doar sa iei. Ai parte de un mediu placut de munca, in care lucreaza doar femei si totul e prietenos. Ce sa nu-ti placa la asa ceva?

Plus de asta, conditiile de munca sunt excelente. Eu, cel putin, am propria mea camera, ca orice alt model, in care lucrez in liniste, fara ca nimeni sa ma deranjeze. Am parte de respect, discretie si confidentialitate, iar asta mi se ofera si prin contractul legal de munca.

Fetele de la Preziosa beneficiaza de servicii extraordinare gratuit

cine

Totodata, dotarile tehnice sunt de ultima ora, iar amenajarile sunt perfecte pentru gusturile unei femei. Mai mult de atat, la Preziosa orice model are parte de transport gratis in fiecare zi, de sedinte gratis, de make-up si de multe alte lucruri uimitoare.

In acest studio, mie mi-e usor sa-mi formez o cariera, pentru ca zi de zi eu castig. Treptat, ajung sa ma realizez in acest studio de videochat din Iasi, unde castig mai bine de 15.000 de lei lunar.

Asta insemnand ca zilnic primesc mult mai mult de 300 de lei la Preziosa, asa cum castiga o fata noua care vine aici. Bani pe care ii obtin doar din zambete, cuvinte si cateva gesturi de tandrete, care au loc numai online. Asadar, ce job in Iasi poate fi mai accesibil decat cel de la Preziosa? Aici, cariera ta este deja planificata, trebuie doar sa vii sa profiti de ea!

10 COMMENTS

  1. N-am mai auzit de Preziosa pana acum. Dar pare foarte tentant sa vin si sa castig acolo atatia bani. Momentan, lucrez in alt studio. Crezi ca asta ar fi vreo problema?

  2. Experienta ta te-a ajutat sa distingi un studio bun de unul rau? In acest caz, ai putea sa-mi recomanzi si mie un studio din Bucuresti?

  3. Pai daca ai lucrat 6 ani in domeniu, cum sa te multumesti cu 300 de lei zilnic? N-ar fi trebuit sa castigi mult mai mult de atat? :-/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here