Poți să mă invidiezi: am salariu garantat de 4.500 lei în Iași, la Lucky Studio

0
1368
Lucky Studio

 

       Pentru femeile trecute de vârsta de 30 de ani este mai greu să găsească un job stabil, care să fie şi benefic financiar. În cazul în care nu aveai deja un job de câţiva ani de zile este greu să găseşti un job la această vârstă şi să o iei de la capăt. În ziua de astăzi se caută tineri cu experienţă şi cei trecuţi de vârsta de 30 de ani trebuie să se conformeze. Fie majoritatea pleacă din ţară, fie se mulţumesc cu cei 1.000 de lei lunar pe care îi oferă cam orice angajator de astăzi. Nici mie nu mi-a plăcut să văd această schimbare şi să observ cât de greu îmi este să găsesc un job la vârsta mea. Aşa că m-am hotărât să iau o decizie care să schimbe această situaţie: Lucky Studio.

Lucky Studio este singurul loc din ţară care face angajări şi pentru persoane de până la 40 de ani, fără să ceară experienţă. Am fost încântată să aflu că încă mai există locuri de acest gen şi că, pe deasupra, pot câştiga şi 4.500 lei lunar. La Lucky Studio mi s-a garantat din prima un salariu de 4.500 lei, fără să fac prea multe lucruri. M-aş fi aşteptat ca pentru un asemenea salariu să fiu nevoită să muncesc din greu. Dar nu a fost deloc cum mă aşteptam eu.

În ce fel am ajuns să am un salariu de 4.500 lei la Lucky Studio

          Înainte, când auzeam un salariu de 4.500 lei lunar, mă gândeam că trebuie să lucrez cât … vreo 10 ani pentru a mi se mări salariul până la această sumă. Desigur că eu, ca şi toată lumea, începeam de la un salariu de 900 sau 1.000 de lei. Pentru a ajunge la 4.500 lei este drum lung, sau cel puţin era. La Lucky Studio i-am primit din prima şi nu a trebuit să fac nimic greu pentru asta.

Am crezut că pentru videochat trebuie să am abilităţi ieşite din comun şi că acest domeniu nu este de mine. Dar nu a fost aşa, pentru că tot ce mi s-a cerut la Lucky Studio a fost să am cunoştinţe medii de limba engleză. Dat fiind acest criteriu, trebuia să aleg o cameră din cele 25 de la Lucky Studio. Toate erau superbe, iar una din ele urma să fie doar a mea, în care trebuia să lucrez timp de 5 zile pe săptămână, în aceeaşi tură.

A fost simplu să fac acest lucru, având în vedere că înainte nici măcar weekend-urile nu le aveam libere şi lucram până la 8-9 seara. La Lucky Studio am ales tura de dimineaţă, care se termina la ora 15:00 după amiază. Restul zilei era pentru mine şi pentru răsfăţul meu.

Bucurându-mă de un mediu de muncă armonios şi liniştitor, cu toate aparaturile necesare pentru a munci cât mai profesionist, Lucky Studio îmi oferă 4.500 lei lunar. Şi după cum vezi, tot ce fac este să stau într-o cameră şi să comunic cu diverşi admiratori online. Nu ştiam că pot să obţin atâţia bani într-un mod virtual. Dar Lucky Studio m-a bucurat că mi-a oferit această şansă şi m-a scos din probleme.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here