Petreceri fabuloase şi haine scumpe

0
1287
Lucky Studio

O viaţă ca cea pe care o trăiau personajele din filmul Marele Gatsby pe care l-am văzut în cinema la Iulius Mall, aşa viaţă duc şi eu ca model de videochat la Lucky Studio Iaşi. Nu ştiu eu prea multe despre anii ’20 sau despre felul în care erau oamenii pe atunci, însă din filmul pe care l-am văzut alături de prietenele şi colegele mele de la studioul de videochat, îmi dau seama că era minunat. Să o ţii din petrecere în petrecere, să te îmbraci în ţinute sclipitoare şi luxoase, să porţi blănuri şi sandale de dans la modă, este ceva în care mă regăsesc şi eu, şi de ce nu dacă îmi permit toate aceste lucruri?

Viaţa de model la Lucky Studio

A fi model la Lucky Studio este un lucru minunat, este parcă ceva care vine de undeva şi te binecuvântează toată viaţa sau cel puţin în perioada în care lucrezi acolo. Nimeni nu îţi impune reguli, toată lumea e drăguţă cu tine. Managera şi restul personalului îţi sunt de ajutor mereu dacă ai vreo întrebare, banii mi-i iau mereu la sfârşit de program de muncă. Nici un picior de bărbat nu trece pe aici, poate doar să schimbe vreun bec sau să repare ceva la calculatoare.

Să vă povestesc despre stilul meu de viaţă aici, despre cum lucrez şi despre hainele pe care le am în garderoba din casa mea proprie. O zi la Lucky Studio Iaşi începe prin a ajunge la studio, fie cu maşina personală, fie adusă de şoferiţa pusă la dispoziţie pentru modele. În cazul meu, maşina personală este varianta câştigătoare deoarece mi-am luat o decapotabilă roz cu care atrag atenţia de fiecare dată când sunt în trafic.

O zi din viaţa unui model..de videochat

După ce ajung eu bine mersi la studio, mă trec prezentă pe lista cu programul de muncă pe ziua în curs şi apoi mai discut puţin cu fetele. Merg la machiaj şi la coafat, mai fac câteva poze dacă trebuie să îmi împrospătez portofoliul de poze pentru site-urile pe care conversez şi apoi merg singură într-o cameră rezervată mie timp de 8 ore în ziua în cauză.

Decorul este de fiecare dată altfel când ajung într-una dintre încăperile în care ne facem treaba. Nici o singură cameră nu este la fel şi nici hainele cu care mă prezint nu sunt la fel în fiecare zi. Mă adaptez în funcţie de preferinţele prietenilor mei virtuali şi îmi împrospătez garderoba senzuală, dar şi pe cea de zi cu zi din afară lucrului, cam odată pe săptămâna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here