Pasiunile unui model de videochat

0
1052
Lucky Studio Iasi

Da, fiecare femeie din lume îşi are propriile pasiuni şi hobby-uri de care se ţine şi care îi fac plăcere de fiecare dată când le practică. Ca şi orice alte tipuri de femei ce lucrează în alte părţi, şi modelele de videochat sunt şi ele nişte femei pasionate care împărtăşesc anumite plăceri ce le respectă în timpul liber. Pentru mine, ca model de videochat la Lucky Studio Iaşi, este destul că fac ceea ce îmi place la studio şi totuşi această ocupaţie a mea nu este neapărat un hobby, pentru că pentru asta iau o sumă de bani şi nu practic asta în timpul liber.

Jobul de model-o plăcere în sine

Ceea ce îmi mai place pe lângă ideea de a socializa în limbi străine cu prietenii mei virtuali din fiecare zi, sunt nişte activităţi care m-au fermecat de mică. Chiar dacă atunci când lucrez la studio, mă simt bine şi nici nu ştiu când trece timpul, am şi câteva alte pasiuni care mă binedspun în timpul liber, aparte de job.

Există atât de multe hobby-uri pentru femei, însă cel mai important lucru este să îţi alegi un hobby doar al tău şi de care să te bucuri de fiecare dată. Este esenţial ca femeie să mai am şi alte preocupări, pe lângă munca de zi cu zi. Este adevărat, aici la studioul de videochat Lucky Studio Iaşi am parte de nenumărate beneficii, printre care şi concedii sau zile libere în care să fac şi altceva ce îmi place.

Pasiunea mea-desenul

Pentru mine ca model de videochat, un hobby nu ţine neapărat de petrecerea timpului liber într-un oarecare fel, deoarece nici la studio nu mă simt restrânsă de ceva, ci ţine mai ales de a mai petrece nişte timp de calitate pentru a mă redescoperi şi de a mă reinventa. Aceste lucruri mă ajută să mă inspir şi să îmi creez mai multe idei despre ce aş putea să mai fac ca model de videochat.

Mie, în special, îmi place să desenez şi să pictez câteodată. Mi-a plăcut să desenez şi să creez portrete încă de mică. Făceam aşa ceva pentru mine, pentru prietenii mei şi drept cadou pentru colegii de la şcoală. Pasiunea aceasta a mea mă ajută să îmi dezvolt partea creativă, să visez mai mult şi să învăţ lucruri noi despre mine şi despre alţi oameni din jur. Mă reapuc de acest hobby de fiecare dată când simt nevoia să fac altceva şi să mă eliberez un pic de cotidian.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here