Părerea mea despre beneficiile zilnice de la Lucky Studio

0
1030
lucky studio

 Pentru început este bine să vă spun câte ceva despre mine. Mă numesc Alicia, sunt din Iaşi şi momentan lucrez pentru cel mai mare videochat din Iaşi şi din ţară. Cu siguranţă v-aţi prins despre cine vorbesc. Desigur, este Lucky Studio! Este cel mai modern studio de videochat din ţară. Are o cladire cu birouri cu peste 26 de camere mobilate în ultimul stil şi cu o mulţime de modele de videochat, în prezent peste 120 de modele.

Sunt super încântată că am şi eu loc printre ele. Sunt o mulţime de lucruri noi pentru mine pe care le-am învăţat de la aceste femei. Sunt femei independente, femei sigure pe ele şi femei cu personalitate. Tocmai din această cauză, Lucky Studio este exclusiv feminin. Numai femei, de la doamne până la domnişoare, aici lucrează femei respectabile şi de încredere. Faptul că aici lucrează doar fete este cât se poate de bine pentru mine. Mă simt în siguranţă să ştiu că nici un bărbat nu are acces la acest studio de videochat.

Lucky Studio îmi oferă o mulţime de beneficii. De la transport şi cazare gratuită încă din prima zi de activitate şi până la comisioane din propria muncă. Pe lângă faptul că este o activitate legală, că am contract de muncă şi sunt trecută pe postul de „operator calculator”, căci în fond asta sunt, am parte de machiaj şi de consiliere zilnică. Cineva îmi dă sfaturi despre ţinută, despre postură şi altcineva se îngrijeşte de corpul meu.

De altfel, jobul de model de videochat presupune ca Lucky Studio să îmi ofere o cameră în care pot să lucrez singură. Asta îmi oferă fără nici un punct de opunere. De fapt, este şi un principiu pentru cei de la Lucky Studio să ai propria cameră în timpul programului de lucru. De aici rezultă că în fiecare zi îmi pot alege orice cameră vreau. Nu sunt două camere care să fie la fel. Camerele de videochat sunt decorate în culori unice, cu piese de mobilier aparte. Asta mă face să fac un calcul şi să spun că o dată la 26 de zile lucrez într-o anumită cameră. Ce mişto poate fi!

Pe lângă acestea, în funcţie de câştigurile mele zilnice, am parte şi de bonusuri lunare şi săptămânale. Fie că lucrez sau nu duminica, am un bonus. Se calculează ca o medie a ceea ce am câştigat în zilele de muncă dintr-o săptămână. Lucky Studio este cel care îmi dă libertate, independenţă şi răsfăţ.

Nicicând, din propria mea experienţă, nu am avut mai multe beneficii decât am aici. Să am un salariu garantat zilnic, să am transport în siguranţă şi condiţii legale de muncă este ceva ce se numeşte respect, încredere şi confidenţialitate. Este întocmai principiul Lucky Studio!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here