Orice mi se pare usor de cand castig bani din videochat la Heylux

5
1162

Absolut orice mi-as fi propus acum ceva timp, mi s-ar fi parut greu de realizat. Cu salariile de 1.000 de lei din Romania, normal ca mi s-a parut asa. Oricarui om i se pare grea viata de aici. Pana si o masina amarata daca vrei sa-ti iei, trebuie sa strangi bani pentru ea. Sincer, n-as fi crezut ca lucrurile vor deveni vreodata usoare, dar jobul la Heylux mi-a aratat opusul.

Eu ma obisnuisem deja cu stilul acesta de viata in care trebuie sa economisesc, sa strang bani, sa reduc din cheltuieli, sa traiesc cu limite si asa mai departe. Daca era sa primesc mai mult, m-as fi gandit ce am facut sa merit asta. Ma obisnuisem atat de tare cu putin, incat cand am ajuns sa castig peste 5.500 de lei din videochat la Heylux, am crezut ca este ireal.

Chiar nu ma asteptam sa castig mai mult de 5.000 lei la Heylux

Ma gandeam ca poate o sa castig 20, 30 de milioane pe luna din videochatul la Heylux, nicidecum mai mult decat 50 de milioane. Nici macar n-am visat vreodata la un asemenea venit, mai ales dintr-un job atat de usor precum videochatul. Pentru ca este usor pentru mine, nu stiu cum e pentru altii.

Dar eu mi-am format grupul meu de admiratori fideli online, care intra zilnic pe pagina mea si cheltuie bani doar sa poata vorbi cu mine. Nu mi se pare nimic mai usor decat sa stau in fata calculatorului, sa vorbesc si pentru asta sa castig zilnic sume care depasesc valoarea de 300 de lei.

Cred ca orice femeie ar visa la asa ceva. Sa i se spuna zilnic ca este cea mai frumoasa, sa stea aranjata si dichisita in fata unui computer si sa castige o multime de bani pentru asta. Nu stai in frig si nici in conditii naspa de munca, deci eu zic ca da, ca jobul de la Heylux chiar poate fi pe placul tuturor femeilor.

Imi permit sa am o viata frumoasa de cand am bani de la studio

De cand am inceput sa castig atat de multi bani din videochat la Heylux, parca altfel vad si viata. Mi-e mai usor acum sa-mi cumpar o masina, de exemplu, un pantof nou, o rochie, o geanta, o vacanta undeva, orice. Tot ce-mi doresc este de sute de ori mai usor de obtinut acum.

Stii de ce? Pentru ca acum am bani. Iar cand ai bani, toate usile ti se deschid, crede-ma. Poate nu te fac banii fericita, dar cu siguranta iti aduc tot ce-ti doresti. Eu asta zic.

5 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here