Orice ieseanca poate castiga zilnic intre 300 si 800 de lei la Heylux

0
1035

De ce ar vrea cineva sa lucreze cate 14-15 ore pe zi pentru minimul pe economie oferit in Romania, cand poate sta pe internet la Heylux cate 7-8 ore pe zi si poate castiga intre 300 si 800 de lei pe fiecare tura? Cine sa refuze asa ceva? Eu cand am auzit prima data despre oferta de angajare in videochat de la Heylux, nici n-am stat pe ganduri.

M-am dus si m-am angajat din start, fara prea multe explicatii sau intrebari. Asta pentru ca stiam ce inseamna sa lucrezi ore intregi pentru 2-3 lei, bani cu care oricum nu faceam nimic si-mi pierdeam si toate zilele aiurea in locuri in care nu eram apreciata.

M-am angajat la Heylux pentru ca vreau seriozitate si castiguri mari

Cand m-am angajat prima oara ca model de videochat la Heylux am facut-o si pentru ca eram satula de angajatori care scriau in anunturi “program super flexibil, salariu atractiv”, iar cand ma duceam la interviu imi spuneau ca voi lucra de dimineata pana seara tarziu pentru 1.000 de lei. Asa ceva nu se face.

Si stii si tu ca majoritatea angajatorilor asa fac. Scriu numai minciuni in anunturi si apoi te trezesti ca nu e nimic adevarat din ce ti s-a spus. Asa ceva nu se face, dar din pacate majoritatea companiilor din Romania sunt asa. De asta am si ales Heylux, pentru ca m-am saturat de atatea minciuni.

Stiam din surse sigure ca Heylux Iasi este asa cum trebuie si nu aveam de ce sa ma tem, asa ca am schimbat domeniul de munca in favoarea videochatului. Si vrei sa-ti spun ceva? Nici in ziua de azi nu-mi pare rau ca m-am angajat in videochat la Heylux.

Heylux depaseste toate studiourile din tara!

Aici tot ce mi s-a promis si am gasit in anunturile de pe internet este adevarat si chiar se intampla. Niciodata nu mi s-a promis la Heylux vreun lucru pe care sa nu-l primesc. Daca mi s-au promis castiguri zilnice intre 300 si 800 de lei, de asta am avut parte.

Si nu numai eu pot castiga peste 300 de lei zilnic la Heylux, ci orice fata care are peste 18 ani si vrea sa-si schimbe viata, sa-si depaseasca situatia financiara si sa devina independenta. Ma bucur ca Heylux este un angajator diferit, ca este asa cum nu este niciun alt studio de videochat din Romania.

In sfarsit am gasit si eu un angajator asa cum trebuie: Heylux este un studio corect, legal, in care lucreaza doar femei si in care este o placere sa lucrez.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here