Ori salariu garantat, ori comision, la Preziosa oricum castigi peste 4.500 lei lunar

8
1472

Fix cand credeam ca nu s-a inventat jobul ideal, care sa-mi fie pe plac din toate punctele de vedere, a aparut Preziosa si mi-a dat sperante. Un studio de videochat din Iasi care mi-a dat o perspectiva asupra vietii total diferita decat cea pe care o aveam, asta a insemnat Preziosa pentru mine.

Daca ma vedeai inainte sa ma angajez la Preziosa, ai fi spus ca n-as putea fi niciodata model de videochat, pentru ca eram timida si mult prea inchisa in mine. Nimic nu ma multumea, absolut niciun job. Dar sunt sincera cand spun ca jobul in videochat de la Preziosa mi-a pus capac.

Comisionul de la Preziosa este super mare! Castig bani multi, e misto

Este fix asa cum mi-a placut mie intotdeauna, plus ca m-a si schimbat in bine. Deja sunt si mai indrazneata, mai curajoasa, spun lucrurilor pe nume. Nu mai sunt fricoasa si sperioasa ca inainte, am mai multa incredere in mine si-n calitatile mele. Deci jobul de la Preziosa m-a ajutat si pe plan emotional, nu doar financiar.

Stii de ce sunt atat de incantata de jobul de la Preziosa? Pentru ca orice as face, tot castig bani de pe urma acestuia. Chiar de la inceputul colaborarii, mi s-a dat sansa sa aleg intre un salariu garantat si un comision de pe urma caruia castigam banii. Atat salariul fix, cat si comisionul de la Preziosa erau atractive.

De ce? Pentru ca salariul fix era peste 4.500 de lei lunar (bani pentru care trebuia doar sa ma prezint la Preziosa si nimic mai mult), iar comisionul de 50% (care ajunge si la 80% din castiguri) m-ar fi ajutat sa castig intre 300 si 800 de lei zilnic. Asadar, orice as fi facut, minimul pe castig era oricm 4.500 de lei lunar.

Ma atrage la studio faptul ca orice as face, tot castig cumva bani

Iti dai seama ca la inceput n-am avut incredere in mine, n-am crezut ca sunt eu capabila sa castig din videochat. Asa ca am ales salariul garantat in prima luna, dar dupa ce am vazut de ce sunt capabila, m-am schimbat pe comision. Datorita comisionului mare, sunt un model de videochat la Preziosa cu castiguri zilnice de cate 380-390 de lei.

De asta ce spui? Nu ma credeam in stare nici macar 100 de lei sa castig, dar vad ca daca pun putina ambitie, putin efort si rabdare, n-am cum sa nu castig bani din videochat. Cel putin asa e la Preziosa: n-am cum sa nu castig bani aici. Asta e magia jobului!

8 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here