O nunta de milioane datorita jobului de la Lucky Studio

10
2418

Fiind mereu genul de femeie mai nonconformista, care iubeste originalitatea si lucrurile diferite, am facut intotdeauna lucrurile in felul meu. Aveam totul planuit detaliu cu detaliu, la fel si nunta mea. Cam toate lucrurile in viata mea au iesit asa cum au dorit, mai putin evenimentul acesta asteptat atat de mult.

Pentru a face o nunta asa cum am vrut mereu, imi trebuia mult mai mult de un job in Iasi la care obtin lunar 1.200  de lei. Imi trebuia ceva mai mult, cam ca Lucky Studio. Pentru ca aici programul e super flexibil, iar veniturile lunare pe care as fi putut sa le obtin aici depaseau 5.500 de lei.

Si era exact ce imi doream, avand in vedere ca aveam nevoie de timp sa-mi planific nunta si de bani ca sa fac asta. Pentru ca, sa fim seriosi, nimeni nu poate face o nunta fara bani. Este absurd, mai ales ca eu aveam planuri mari cu nunta mea.

Am vrut o nunta in aer liber, cu verdeata si un lac superb

Imi doream ca prima data totul sa aiba loc undeva intr-un spatiu verde, cu amenajari si cortine in alb, scaune albe, flori peste tot si o frumusete de lac in fata noastra. Mi-am dorit asta toata viata, iar norocul meu a fost sa imi pot indeplini acest vis prin munca de la Lucky Studio Iasi.

Pe langa toate aceste amenajari, voiam ca pe seara sa mergem cu totii la piscina, in costume de baie. Da, stiu, este o nunta mai diferita, dar eu asta am vrut. Plus ca a fost o nunta numai cu prietenii si apropiatii mei, deci pe nimeni n-a deranjat acest aspect.

Bineinteles ca pentru aceste lucruri, trebuia sa fie vara, cald si frumos. Dar vara nuntile sunt cele mai scumpe, asa ca din vechiul job nu-mi permiteam. Asa ca m-am decis sa fac un pas mare si sa ma angajez la Lucky Studio ca model de videochat.

Lucky Studio si castigurile din videochat mi-au oferit ce mi-am dorit mereu

Si uite ca in acest studio de videochat din Iasi totul a devenit dintr-un basm frumos, o realitate superba pentru mine. In doar cateva luni de munca la Lucky Studio, am castigat o multime de bani din videochat.

Putand castiga zilnic peste 300 de lei, am reusit sa invat totul despre videochat de la trainerii specializati de la Lucky Studio, si am inceput sa obtin chiar si cate 410 lei zilnic.

Vara aceasta m-am casatorit, asa cum am planuit mereu. Acum o saptamana si ceva a avut loc nunta mult visata si a fost splendid, iar eu n-a trebuit decat sa fac videochat la Lucky Studio pentru asta si sa ma distrez!

10 COMMENTS

    • Nu, a fost undeva prin apropiere. Dar n-a fost o problema, pentru ca din banii castigati am asigurat transport invitatilor si n-a fost greu 🙂

  1. Vreau si eu asa o nunta! 🙁 De cand ma gandesc la o locatie ca asta… Dar tu ai avut bani, eu nu cred ca o sa-mi permit vreodata :o3..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here