Numai la Lucky Studio poţi primi bonusuri de angajare în Iași de 10.000 lei cash

0
1077
Lucky Studio

Când a fost ultima oară când angajatorul tău ţi-a dat un bonus? Dacă stau să mă gândesc bine, cred că am pus o întrebare greşită. Gândindu-mă la joburile mele din trecut, îmi dau seama că nici măcar nu a existat termenul de bonus pentru mine. Aşadar, probabil nici ţie nu ţi-a oferit nimeni bonus, mai ales dacă e vorba de un bonus de angajare. Dacă nu ţi se oferă nici măcar 50 de lei lunar ca bonus, de ce te-ar plăti cineva pentru că te-ai angajat? Pare absurd, ştiu. Şi chiar este, tocmai de aceea nu mai am orice job, ci lucrez la Lucky Studio.

Acesta este singurul loc care mi-a garantat zeci de bonusuri şi pe care le-am primit negreşit. La urma urmei, nimeni nu este obligat să mă plătească pentru performanţe. Lucky Studio, însă, mă răsplăteşte săptămânal cu bonusuri în semn de mulţumire. În timp ce alţi angajatori nici măcar nu te preţuiesc, Lucky Studio mă tratează pe mine ca pe un diamant.

Bonusul de angajare de 38.880 lei de la Lucky Studio

          Când m-am angajat acum un an la Lucky Studio, am semnat un contract pe o durată de 3 ani de zile în videochat. Surpriza mea a fost ca acesta să nu fie un simplu contract, ci mai mult de atât. Prin ceea ce unii consideră o simplă hârtie, eu am beneficiat de mai multe lucruri decât am beneficiat toată viaţa mea.

La baza acestui contract, a stat un bonus de 38.880 de lei. Acesta s-a împărţit în două lucruri: 10.000 lei pentru mine şi 28.880 pentru îngrijirea aspectului meu fizic. Pentru a mă scuti de cheltuieli inutile, Lucky Studio mi-a garantat timp de 3 ani tot felul de şedinţe. Aceste şedinţe au constat în şedinţe foto, servicii de make-up şi coafură zilnică, accesorii, manichiură şi pedichiură, noi look-uri, cursuri şi transport gratis. În total, aceste lucruri au costat 28.880 de lei, bani de care Lucky Studio m-a scutit.

Încă stau şi mă gândesc că dacă aş fi ales alt studio de videochat, plăteam sume anuale exorbitante doar pentru acest aspect. Însă, Lucky Studio mi-a demonstrat cât este de profesionist şi a plătit totul pentru mine, pentru a lucra cât mat confortabil.

Câştigurile şi bonusurile au început să crească

          Ca şi cum toate aceste lucruri nu ar fi fost de ajuns, Lucky Studio s-a ocupat ca pe toată perioada contractului să fiu mereu mulţumită. Aşadar, datorită trainerilor pe care mi i-a pus la dispoziţie eu am început să câştig zilnic peste 370 de lei. În doar 5 zile, obţineam peste 1.500 lei.

La fiecare câştig săptămânal, eram recompensată de către studio şi cu câte un bonus care începea de la 300 de lei. În funcţie de câştigurile mele, acesta ajungea la 1.000, 2.000 sau 3.000 de lei pe săptămână.

Nu numai că mă bucur de cele mai avantajoase câştiguri şi îmi permit absolut orice, dar mediul de muncă este chiar unul primitor. Nu mai stau şi mă gândesc că merg cu greu la muncă din cauza colegilor sau şefilor sâcâitori. La Lucky Studio femeile mă tratează cu respect şi totul este armonios şi echilibrat.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here