Nu asculta de gura lumii, la Lucky Studio e chiar cool

0
698
lucky studio

Lumea mai vorbește aiurea şi cred că şi tu, ca mine şi ca oricine altcineva, ai crezut ceva care, de fapt, nu era adevărat. Aveam mai demult idei greşite despre ce înseamnă videochatul. Dacă nu cunoşti ceva, începi să judeci şi să îţi faci o imagine din ceea ce afli din jur. Însă, îţi spun eu, lasă toate astea la o parte şi vezi de una singură ce înseamnă videochatul.

Eu am încercat să înţeleg mai bine şi uite că acum lucrez aici. Pe lângă asta, am mai adus câteva prietene să vadă cum este. Şi ele erau tot prea puţin convinse că se merită să lucrezi în videochat, dar uite că s-au convins că e bine de fapt. Vino la Lucky Studio Iaşi! Aşa cum îţi şi închipui, acesta este un studio de videochat din Iaşi, un studio cu ani de experienţă în acest domeniu. Ba chiar îmi permit să spun că este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din toată ţara.

Odată ce lucrezi undeva, începi să afli mai multe despre cum merg treburile. Eu am zis că trebuie neapărat să aflu în ce constă jobul de model de videochat. Şi asta am ajuns în cele din urmă. Am început timid, crezând că nu voi şti ce să fac. Însă, ţi-am spus că există aici traineri care te pregătesc pentru programul de muncă? Ţi-am zis că există femei aici care lucrează de 2-3 ani şi tot nu ar renunţă la asta?

Nu ai dori şi tu să te simţi răsfăţată şi să ţi se facă toate poftele într-un mediu minunat, într-o echipă numai de femei? Echipa e formată numai din femei. E super asta! Eu mă simt mult mai motivată şi mai bine să ştiu că sunt înconjurată de fete ca şi mine. Am numai de învăţat de la toată lumea de aici. Nu există zi în care să nu învăţ ceva nou. Banii îi iau la sfârşit de program şi nu la sfârşit de lună. Limba engleză am învăţat-o mai bine şi mă bucur foarte mult de acest lucru. Există la Lucky Studio avantaje peste avantaje şi trebuie doar să îţi doreşti să ai de toate, pentru că le vei găsi aici, ca şi mine!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here