N-am avut niciodata un job in Iasi mai cool decat cel de la Heylux!

10
2238

Ori de cate ori ma gandesc la Heylux si la jobul pe care il am aici, ma rog ca niciodata sa nu se termine aceste beneficii si aceasta bucurie a mea! Sunt atat de entuziasmata cu acest job in Iasi si n-as vrea sa am altul vreodata.

Nici n-as avea motive sa-mi doresc altul, cand am tot ce-mi trebuie din videochatul la Heylux. Uneori, inca ma gandesc ca e un vis si nu e realitate ce mi se intampla. Atat de fericita sunt de cand lucrez aici!

Si spun ca am impresia ca e vis, pentru ca dintotdeauna mi-am dorit un job la care sa am cel putin 4.000 de lei venit lunar, un program de munca flexibil si multa libertate! Si nu numai ca am toate astea la Heylux, dar am mult mai mult de atat.

Castig lunar peste 4.500 de lei la Heylux

 

Aici, obtin zilnic intre 300 si 800 de lei, ceea ce inseamna ca am automat peste 4.500 de lei lunar. Programul de munca mi l-am facut eu chiar de la inceput, astfel incat sa pot avea si alte prioritati si jobul sa nu-mi ia tot timpul.

Chiar daca e vorba de videochat si multi cred altceva, la Heylux am toata libertatea din lume. Mi-am ales propriul program, propria camera de logare si o metoda de salarizare asa cum mi-a placut mie. In camera mea, am parte de un design unic, spectaculos si aparaturi tehnice foarte performante.

Mai mult de atat, pot sa muncesc in ce fel vreau eu, pentru ca nimeni nu-mi va spune ce sa fac la Heylux. Aici lucreaza doar femei si avem fiecare parte de respect, prietenie si discretie totala. Este un sentiment unic pentru mine sa stiu ca lucrez intr-un asemenea mediu de munca foarte placut.

La Heylux, toate serviciile zilnice sunt gratis

Castigurile mele sunt si mai frumoase cand stiu ca le primesc in totalitate, pana la ultimul meu si nimeni nu mi le ia. Plus de asta, economisesc foarte multi bani la Heylux, pentru ca am parte de transport in fiecare zi, machiaj si sedinte foto, toate oferite pe gratis de studio.

Asadar, toate castigurile din studio imi revin mie, pentru ca nu trebuie sa cheltui bani pentru nimic. Bine, nu chiar nimic. Cheltui bani la shopping, pentru vacante, pentru piscina, pentru distractii si iesiri si asa mai departe. Imi iubesc viata si nu-mi mai trebuie altceva!

10 COMMENTS

    • Ba da, am parte de training specializat la Heylux. Dar eu nu ma refeream la astaa. Voiam sa spun ca nu am sefi agasanti, care sa-mi spuna toata ziua ce sa fac 😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here