Mi-am sarbatorit ziua in cel mai tare club din Mamaia cu banii castigati la Heylux

5
1613

Toata lumea vorbea de Mamaia si de cat de misto sunt cluburile si distractiile pe timpul verii in acest loc, asa ca mi-am dorit si eu sa vad cum e. Nu-mi serbasem niciodata ziua de nastere si m-am gandit ca poate anul acesta voi reusi sa inchiriez ceva pe litoral. Zis si facut, cu ajutorul jobului de la Heylux nici n-a trebuit sa ma complic prea mult.

Daca nu era Heylux, probabil acest lucru inca ramanea un vis. Gandeste-te ca eu am dat 3.000 de lei numai sa inchiriez ceva in Constanta vara aceasta, pentru ziua mea de nastere. Pe langa acestia, pune in calcul consumatia si toata distractia. Oricum m-a ajuns la o suma imensa de bani, pe care n-as fi avut-o daca nu eram model de videochat la Heylux.

Cu jobul de la Heylux ma pot distra zilnic si tot imi raman bani

Norocul meu a fost sa ma angajez la Heylux fix inainte de vara, cu 3 luni inainte, asa ca am avut tot timpul din lume sa pun si bani deoparte. Si nu te gandi ca doar am facut videochat sa pun numai bani deoparte si gata. Cu banii castigati la Heylux mi-am permis sa pun si deoparte si sa ma mai si distrez.

N-a fost greu sa impart aceste lucruri, pentru ca la Heylux castig zilnic cam intre 300 si 800 de lei. Deci daca as fi castigat pana si minimul de 300 de lei zilnic, un 100 de lei tot as fi pus deoparte, sa zicem. Iar intr-o luna ar fi cam peste 2.500 de lei adunati doar din acei 100 de lei stransi. Dar oricum nu am pus atat de putin deoparte.

Eu vorbeam de minimul de castig, insa la Heylux castig uneori chiar si cate 640 de lei zilnic. Deci 300 de lei poate castiga zilnic orice model de videochat nou. Insa eu am deja putina experienta si castig un picut mai mult.

De cand fac videochat la Heylux, imi permit orice

Indeajuns de mult incat sa-mi permit cele mai tari distractii. Dupa cum am spus, mi-am luat cativa prieteni si vara aceasta mi-am serbat ziua in Mamaia, in cel mai misto club de acolo. A fost o distractie pe cinste, pe care n-o s-o uit niciodata.

Cand ma gandesc ca inainte incercam sa traiesc din 1.120 de lei salariu si acum la Heylux castig zilnic si cate 700 de lei, imi dau seama cat de norocoasa sunt ca am intalnit acest studio de videochat din Iasi.

5 COMMENTS

  1. Wowww, ce tare sa-ti faci ziua in Mamaia :X:X:X vreau si euuuu! :X:X::O de cand tot zic ca merg la mare in Mamaia si nu mi-am permis 🙁

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here