Mi-am luat propria maşină cu ajutorul jobului Lucky Studio, fără să apelez la bancă

10
2074

Consider că asta este o frustare a multor românce: faptul că din joburile pe care le au nu-şi pot lua o maşină fără să facă rată la bancă. Aceasta a fost şi frustrarea mea înainte să mă angajez la Lucky Studio.

Eram mereu stresată, nervoasă, mă descărcam pe prieteni, pe iubit. Aveam o viaţă neplăcută, mai pe scurt. Aşa că, cine spunea că banii nu aduc fericirea, se înşela. Eu câştigam 1.100 de lei la vechiul job şi aveam o viaţă nasoală rău.

Şi surpriza este că de când lucrez la videochatul Lucky Studio Iasi şi am lunar peste 4.500 de lei, parcă parcă sunt mai fericită. Cum e posibil aşa ceva? Pentru că am bani! Banii deschid toate uşile şi tot banii sunt cei care creează cele mai mari probleme dacă nu îi ai. Noroc că acum îi am datorită studioului de videochat Lucky Studio Iaşi.

Cat câştig zilnic la Lucky Studio?

Lucky Studio

Ei bine, ţinând cont de faptul că toate fetele pot câştigă la Lucky Studio între 300 şi 800 de lei zilnic din videochat, atât câştig şi eu. Dar cred că deja toată lumea ştie că acestea sunt sumele pe care le poate câştiga o fată la acest job în Iaşi.

Ceea ce nu ştii, însă, este faptul că eu obţin zilnic 350 de lei. Da, e drept, în primele zile am obţinut 185-200 de lei pe zi. Spun asta pentru că sunt fete care se supără că ele nu câştigă peste 300 de lei în primele zile.

Dar ideea este că fetele fără experienţă deloc în videochat câştigă între 150 şi 300 de lei în primele zile. Aşa cum am câştigat şi eu, lucru ce nu m-a deranjat, pentru că apoi am tot evoluat.

Cum m-au ajutat banii aceştia să-mi cumpăr prima maşină?

Lucky Studio

Fiindcă obţineam zilnic peste 300 de lei şi săptămânal la fel, banii se adunau. În fiecare duminică, Lucky Studio mă mai întâmpina şi cu câte un bonus de performanţă de peste 300 de lei.

În acest fel, am ajuns să am un venit lunar de peste 4.500 de lei. Şi n-a fost greu deloc. Am continuat aşa câteva luni, am pus deoparte câte 2.000-3.000 de lei, depinde de cât câştigam într-o lună.

Erau luni când câştigam chiar şi mai mult de 4.500 de lei. Cu tot cu banii strânşi şi cu bonusul de angajare de 10.000 de lei, în 7 luni mi-am luat prima mea maşină, super fiabilă, confortabilă şi foarte arătoasă!

Ce m-aş fi făcut eu fără Lucky Studio? Viaţa mea se schimbă şi asta mă bucură. Adevărul este că banii mă schimbă şi nu mi-e jenă să recunosc. Cu banii de la Lucky Studio duc o viaţă bună.

10 COMMENTS

 1. Ai mei şi-au luat maşină după 3 ani munciţi în străinătate. Abia după 3 ani au reuşit să strângă bani. Şi tu-mi spui mie că în 7 luni ţi-ai luat maşină dintr-un job în Iaşi?

  • Dar cine spune că în străinătate câştigi mai bine decât la Lucky Studio? Poate oamenii or câştiga 1.000 de euro în străinătate, dar cel puţin 400-500 dau pe cheltuielile lunare şi tot aia e. La Lucky Studio nu dau pe nimic banii şi normal că am putut să strâng 😀

    • Normal că am, dar dacă Lucky Studio mi-a asigurat transportul şi zeci de alte lucruri, eu nu mai dădeam bani decât e chirie şi facturi, care nu depăşeau 1.000 de lei. Gândeşte-te că totuşi câştigam peste 4.500 de lei. Eu zic să încerci şi tu şi o să vezi 😀

  • Pentru că videochatul la Lucky Studio este singurul job în Iaşi care îmi aduce banii care mă fac pe mine fericită :X

  • Dar nu am zis ce maşină mi-am luat. Normal că n-am dat atâţia bani 😀 Dar tot am dat ceva, pentru că am vrut o maşină bună 😛

 2. Ai zis că puneai deoparte 2.000 de lei şi pe cheltuieli dădeai 1.000 de lei. Din ce mai trăiai, că te cam contrazici..

 3. Din ce câştigam la Lucky Studio, pentru că îmi rămâneau pe puţin 2.000 de lei în mână. Nu te gândi că mor de foame, la Lucky Studio câştig cât vreau 😀

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here