Mi-am cumparat un ceas Michael Kors la 900 lei din ce am castigat ieri la Heylux

6
980

Cine s-ar fi gandit ca tocmai eu, care ma puneam inainte la fiecare leu, voi da 900 de lei pentru un simplu ceas? Iti spun eu ca nimeni din cei care ma cunosc. Dar asta se intampla in contextul in care eu nu lucram la Heylux si nu castigam banii pe care ii castig acum, bineinteles. Ca daca ar fi fost sa lucrez la Heylux de pe atunci, alta era treaba.

Fa tu o comparatie intre un job in Iasi unde castigi lunar intre 1.000 si 1.500 de lei, si un job in Iasi unde castigi zilnic intre 300 si 800 de lei. Ei, asta ce-ti spune? Este o diferenta, sau nu? Eu zic ca este o diferenta de la cer pana la pamant! Asta este diferenta dintre jobul meu de la Heylux si joburile celelalte.

Tu ti-ai permite sa dai 900 de lei pe un ceas, sau ai nevoie de Heylux?

Normal ca acum pot da cu usurinta cate 900 de lei pe un ceas, o haina sau altceva, pentru ca acum si castig bani. Nu mai am 1.000 de lei lunar, pentru ca daca ma strofoc putin, pot avea 1.000 de lei zilnic la Heylux. Atat de bine mi-este la acest job in Iasi!

Si nu m-as fi gandit vreodata ca o sa pot fi model de videochat si o sa castig banii acestia. Mai ales asta: ca o sa castig eu cate 400-500 de lei pe zi la Heylux! Poate, poate m-as mai fi vazut ca model de videochat, dar sa castig atata nu m-am gandit nicio secunda.

Nu ma credeam capabila, in primul rand. Dar cu ajutorul jobului de la Heylux nu numai ca ma consider cea mai capabila, dar stiu sigur ca orice vis am, il pot indeplini prin intermediul acestui job, foarte simplu.

Dau bani pe orice-mi place, pentru ca-i castig zilnic la studio

Un exemplu concret si simplu a ceea  ce spun eu este ca din banii castigati in doua zile la Heylux, mi-am luat un ceas nou nout, marca Michael Kors. Sunt sigura ca ai auzit de acest brand, toate romancele il iubesc! Am dat 900 de lei pe ceas, fara sa ma uit in urma sau sa-mi para rau.

De ce? Pentru ca banii i-am castigat in doar doua zile. Maine, poimaine o sa castig altii si tot asa. Nu este o problema pentru mine in a castiga bani in acest studio de videochat. Important este ca ma pot bucura de micile placeri ale vietii asa cum imi doresc eu.

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here