Mi-am cumparat un BMW misto dupa ce m-am angajat la Heylux

0
1786

 Cel mai mare vis al meu a fost sa-mi pot cumpara o masina cu propriii mei bani, fara sa ii imprumut sau fara sa ma ajute cineva. Voiam sa fiu capabila sa-mi cumpar o masina din banii munciti de mine, iar desi am asteptat mult pentru asta, asteptarea a luat sfarsit cu jobul de la Heylux si totul s-a meritat in final.

Poate ca am suportat multe pana sa-mi cumpar masina, dar nu-mi pare rau, pentru ca acele lucruri m-au impins sa ma angajez in videochat la Heylux. Si imediat ce m-am angajat in acest studio de videochat din Iasi, treaba a inceput sa mearga ca pe roate, cum nici nu ma asteptam.

Mi-am luat un BMW second hand dupa 8 luni de videochat la Heylux

Deci chiar daca am muncit prin alte locuri si am pierdut anii, nu conteaza, pentru ca acum recuperez totul cu jobul de la Heylux. Chiar la 8 luni de zile dupa angajarea in videochat la Heylux mi-am cumparat prima mea masinuta, un BMW negru si frumos. Bine, nu nou, dar ce conteaza?

Atata timp cat mi l-am cumparat din banii mei si alte fete de varsta mea nu si-l permit, ce mai conteaza? Si stii cat de simplu a fost sa-mi permit o masinuta cu banii castigati din videochat? Oho, n-ai idee.

Faza e ca la Heylux se castiga bani intruna. Ba castigi bani zilnic, intre 300 si 800 de lei, ba castigi bani (bonusuri) din performantele pe care le ai, asta insemnand intre 300 si 3.000 de lei saptamanal din partea studioului, ba primesti bonus de angajare si tot asa.

Cu aceste lucruri am ajuns eu sa-mi pot permite o masinuta frumoasa. Ideea e ca am inceput sa fac videochat la Heylux si la inceput n-am fost stralucita, nu te gandi. Am castigat cam intre 150 si 300 de lei pe zi in primele zile la Heylux. Deci nu am fost as, dar era normal, pentru ca eram noua in videochat.

Bonusurile mari si castigurile zilnice de la Heylux m-au ajutat mult!

De asta erau traineritele de la Heylux acolo, sa ma ajute. Dupa nici doua saptamani am inceput deja sa castig si peste 300 de lei si dupa o luna aveam deja in mana suma de 6.400 de lei din videochat la Heylux.

O parte din ei i-am strans si dupa 30 de zile muncite in studio am primit si bonusul meu de angajare de la Heylux de peste 10.000 de lei cash, pe care l-am pus deoparte, bineinteles. Asta, plus castigul si din a doua si a treia luna m-au ajutat sa imi cumpar acel BMW de care vorbeam. Sunt cea mai fericita!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here