Lucruri pentru care se merită să aştepţi în viaţă

0
940
Lucky Studio Iasi

Lucrurile bune în viaţă vin pentru cei care le merită şi care au suficientă răbdare în a le dobândi. Viaţa nu îţi dă de-a gata tot ceea ce ţi-ai dori. Există unele momente în vieţile noastre în care aproape ne decidem să renunţăm la ceva, dar soarta ne face o surpriză şi ne oferă ceea ce ne-am dorit mereu. Aşa şi în cazul meu şi a acelor lucruri la care am sperat dintotdeauna. Eu sunt o fată norocoasă acum, am tot ceea ce multe alte fete şi-ar dori, însă am fost suficient de răbdătoare pentru a primi tot ce am meritat pe rând.

Tot ceea ce a trebuit să fac a fost să mă îndrept singură către un drum mai bun pentru mine. Aşa am făcut şi cu jobul pe care îl am momentan, acela de model la studioul de videochat Lucky Studio Iaşi. Am dorit mereu să fiu un model popular, admirat şi să am parte de tot felul de răsfăţuri şi de momente în care să mă simt specială în viaţa mea. Nu a fost atât de uşor, cum nu a fost nici să îmi descopăr iubirea adevărată, însă în cele din urmă am ajuns la Lucky Studio în Iaşi.

Eu sunt din Galaţi şi acolo nu prea există şanse de a fi prea popular sau de a te face cunoscut în toată ţara. Nici ceea ce fac eu acum nu mă face să fiu cunoscută în toată ţara, pentru că nu mi-aş dori eu acest lucru în primul rând, însă totuşi sunt mulţumită că sunt populară în afară, în ţări ca cele din America, de exemplu. Sunt cunoscută mai ales sub un anumit nickname pe care mi l-am ales pentru spaţiul virtual în care profesez: KittenAlice.

Codul secret pentru succes este răbdarea. Aceasta este o virtute care nu poate fi înlocuită cu nimic altceva în această lume. Avem nevoie de timp şi de răbdare pentru a construi vise măreţe şi pentru a pune la punct planuri cu reuşită. Înţelesul ideii de succes este probabil diferit pentru fiecare dintre noi. Pentru mulţi poate să fie vorba de o viaţă plină de lux şi de desfătări, pentru alţii poate să însemne realizarea unui lucru măreţ ca descoperirea unui leac miraculos iar pentru mine înseamnă a lucra ca model.

Visul meu s-a împlinit la Lucky Studio Iaşi, nu ştiu al celorlalţi dacă s-a materializat sau nu, dar un lucru îl ştiu sigur: trebuie să aştepţi şi să faci tot posibilul pentru a fi fericit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here