Lucrez in videochat la Heylux dupa ce m-am intors din Anglia

0
1579
Woman leaving entrance door carrying two suitcases, low section

Chiar nu stiu de ce lumea are impresia ca de fiecare data cand cineva este in strainatate, are automat bani foarte multi. In ultimii ani, foarte multi romani au plecat in Anglia la munca si cei ramasi in tara au impresia ca se castiga cine stie ce bani acolo. Eu eram mutata in Anglia de cativa ani si chiar nu-mi mai mergea bine. Munceam prea mult pentru cativa bani acolo, de aceea m-am mutat inapoi in tara si m-am angajat la Heylux.

Da, castigam peste 1.000 de lire in Anglia, dar numai 300-400 dadeam pe chirie si restul pe mancare, transport, haine, una alta. Nu te gandi ca puneam ceva deoparte, desi eram de ani buni acolo. Asa ca m-am decis eu ca e mai bine sa ma intorc in tara si sa incerc videochatul.

Am auzit ca multe iesence fac videochat si-am zis sa incerc si eu

Auzisem ca in tara multe romance fac videochat si le merge bine si am incercat si eu. Numai bine am auzit de Heylux ca este cel mai bun studio de videochat din Iasi, iar eu cum aveam casa intr-o comuna din Iasi, a picat la tanc.

Bineinteles, inainte sa ma mut inapoi in tara si sa ma angajez ca model de videochat la Heylux Iasi, m-am interesat mai mult. Asa am aflat de Heylux ca este cel mai bun, ca ofera transport gratis (deci m-ar fi ajutat cu naveta), ca pun la dispozitie chiar si-o vila pentru cazare gratis, ca isi incanta modelele cu sedinte de infrumusetare si sedinte de make-up, sedinte foto si asa mai departe.

Asta, plus castigurile de pana la 800 de lei in fiecare zi m-a cucerit cu totul. Chiar voiam sa vad cum este videochatul la Heylux, de asta m-am mutat. Plus de asta, sunt multe variante de a o duce bine datorita jobului de la Heylux. Adica ori ma bucuram de transportul gratis si nu mai plateam eu bani, ori acceptam cazarea gratuita din partea lor.

Am venit in tara pentru a ma angaja la Heylux, unde castig peste 6.500 lei lunar

Oricum era, tot in beneficiul meu urma sa fie. Deci tot era bine. De asta am si venit cu atata siguranta acasa, pentru ca nu se poate intampla nimic rau, solutii sunt cu jobul de la Heylux. Si uite asa am ajuns eu sa castig bine mersi la mine in tara cate 6.500-7000 de lei in fiecare luna din videochat la Heylux.

Nici nu stau printre straini, nici nu muncesc mult pentru acesti bani si am tot ce mi-am dorit vreodata. De ce as mai vrea altceva in afara de jobul de la Heylux Iasi?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here