Lucky Studio – videochatul 100% legal din Iași

0
1260
luckystudio.ro

Am auzit de multe studiouri de videochat de-a lungul timpului, însă mereu mi-a fost frică să încerc pentru că mă gândeam că este ilegal. Nu ştiu nici acum cine se ocupă cu ilegalităţi, însă eu sunt asigurată cu Lucky Studio. Este cel mai bun studio din videochat din ţară care îmi oferă legalitate 100% şi sunt protejată de lege.

Orice teamă a dispărut în momentul în care am devenit model de videochat la Lucky Studio Iaşi. În primul rând, pentru că respectă toate cele 7 prevederi obligatorii ale legii. Printre aceste prevederi se află şi contractul legal care are la bază Noul Cod Civil şi Principiul Liberului Consimţământ al Părţilor. Prin acest contract, Lucky Studio mă protejează de forme de escorte, şantaj, exploatare sau alte evenimente neplăcute. Aici, sunt cu totul în legalitate şi mi se oferă cele mai bune condiţii de muncă.

Nu numai că sunt protejată prin intermediul contractului oferit de Lucky Studio, dar profit şi de beneficii de pe urma lui. Aceste beneficii au un nume: bonus de angajare, şedinţe foto şi de înfrumuseţare gratis, accesorii, cursuri de limbi străine şi transport asigurate. La fiecare contract de 1, 3, 6 luni sau 1, 2, 3 ani există câte un bonus de angajare. Bonusul meu nu a fost altul decât 13.480, împărţit în două. Din ei, 2.000 i-am primit direct la angajare şi 11.480 i-am primit pe parcursul unui an sub formă de servicii pentru mine.

Două şedinţe complete de hair&beauty, 2 şedinţe foto, accesorii specifice videochatului, make-up zilnic şi transportul de acasă la muncă, asigurat. Cu toate aceste lucruri, eu sunt un model profesionist, pentru că Lucky Studio mă ajută. Datorită acestor beneficii, eu am mult mai multe câştiguri, pentru că mi se oferă şi condiţiile necesare.

Prin plata la zi, eu am portofelul plin tot timpul. Lucky Studio mi-a dăruit toate şansele să fiu un model bun şi am parte de cele mai bune tratamente. Astfel că, este evident că şi câştigurile sunt pe măsură. Dacă n-ar fi existat profesionalismul în echipa Lucky Studio, n-aş fi avut zilnic câte 470 sau 510 de lei.

Lucrul cel mai important de care mă bucur la Lucky Studio este intimitatea. Am parte de toată discreţia şi confidenţialitatea din lume, mi se respectă munca şi identitatea. La fel şi spaţiul de muncă, unde nu intră nimeni, doar eu – pentru că Lucky Studio îmi dăruieşte propria mea cameră, unde mă simt liberă ştiind că nu sunt deranjată.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here