Lucky Studio si jobul de aici imi aduc numai beneficii

10
2596

Lucrez deja de 4 ani de zile la Lucky Studio, si desi am strans bani cat n-as fi reusit nici zeci de ani la un alt job in Iasi, nu as pleca de aici pentru ca am parte numai de beneficii. Videochatul de aici m-a facut sa descopar o alta lume, o alta perspectiva a vietii, de care nu vreau sa ma despart!

Pana sa vin la Lucky Studio, nu aveam nimic. Chiar nimic. Stateam in chirie, aveam 850 de lei salariu si nu detineam nimic pe numele meu. Simteam ca nu fac nimic productiv, asa ca am pus capat acestui lucru angajandu-ma la Lucky Studio Iasi.

De cand fac videochat aici, pot spune ca am avut parte de realizari foarte mari, la care nu m-as fi asteptat niciodata. Este drept ca si experienta de atatia ani in videochat m-a ajutat sa am aceste realizari, dar oricum Lucky Studio a fost benefic de la inceput.

Am un apartament si o masina din munca de la Lucky Studio

living-1-1_5ecw

Din munca mea din acest studio de videochat din Iasi mi-am cumparat un apartament, o masina si nu duc lipsa de absolut nimic. Cercul meu de prieteni s-a extins, cunoscand tot felul de oameni bogati, cu care merg anual prin vacante si excursii.

Este super pentru mine sa fiu in “lumea buna” si sa am zilnic parte numai de rasfat si lucruri frumoase. N-as fi crezut niciodata ca banii pot deschide atatea usi, dar ma bucur ca mi se intampla asta mie. Ori de cate ori vreau sa merg intr-o vacanta, la un restaurant renumit, la spa, la masaj, la cumparaturi si oriunde altundeva imi pofteste inima, ma duc.

Ma duc pentru ca imi permit, jobul de model de videochat de la Lucky Studio ma ajuta sa am toate astea. Si pot spune ca sunt norocoasa, pentru ca majoritatea romanilor fac rate la banca pentru apartamente si masini.

Acum am mai multi bani decat am avut vreodata

bani

Dar eu nu, eu am reusit sa le am din videochatul de la Lucky Studio. Ca sa nu mai spun ca mi-am facut un apartament pe gustul meu, cu un dulap mare cu haine de firma, cu bijuterii frumoase, pantofi de toate felurile si parfumuri care mai de care.

Poate nu sunt eu cea mai bogata, dar macar nu o sa spun niciodata ca “nu am bani”, pentru ca din jobul de la Lucky Studio am destui. In primul an, am castigat cate 300, 400 de lei pe zi. Dar dupa ce am acumulat experienta si m-au ajutat trainerii de la Lucky Studio, in doar 2 ani am ajuns sa am cate 700, 800 de lei zilnic, bani cu care ma distrez si imi traiesc viata.

10 COMMENTS

    • Da, am atata pe zi. Asta inseamna experienta acumulata la Lucky Studio. Iar daca nu ma crezi, poti veni oricand la studio si vei vedea cu ochii tai :*

    • Nu, bineinteles ca nu. Poate as fi luat o masina second hand in primele luni de munca la Lucky Studio. Dar dupa atata experienta, normal ca am multi bani si mi-am luat una noua 🙂

    • Am spus, castig zilnic chiar si cate 800 de lei acum, dupa atata timp 😀 asta inseamna multi bani intr-o luna, daca ii adun, crede-ma 😉

  1. Nu o mai divinizati atata, ca probabil foarte multe lucruri pe care ea le spune nu-s adevarate. N-ai cum sa castigi 800 de lei zilnic 😐

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here