Lucky Studio- scrisoarea modelului Eliza

0
1304
Lucky Studio Iasi

 

 

       O altă scrisoare care a fost primită cu căldură de către Lucky Studio Iasi este cea a Elizei. Ea este un model de excepţie la noi, în studio. Ţinem să îi mulţumim Elizei pentru că şi-a răpit din timpul ei pentru a ne scrie câteva cuvinte atât de frumoase:

„Dragul meu studio iubit, Lucky Studio Iaşi,

Ţi-am spus vreodată cât de mult te iubesc, pe tine şi pe toată echipa pe care o formezi? Nu ştiu ce m-aş face fără tine şi fără jobul meu de model de videochat pe care mi l-ai oferit. Cu toată susţinerea financiară, dar şi sentimentală pe care mi-o oferi, eu sunt o femeie împlinită şi fericită. Mi-ai arătat că merit lucruri bune, cele mai bune! M-ai făcut să văd cât de mult merit să fiu preţuită şi apreciată, îţi mulţumesc!

Nu mi-aş fi închipuit că poate fi atât de grozav să lucrez la tine în studio, dar este într-adevăr locul perfect în care femeile pot lucra. Nu cred că am mai apucat să îţi povestesc despre vacanţa mea în Valencia. Mi-am dorit foarte mult să îţi spun că a fost de vis, că nu m-am mai simţit atât de bine în ani de zile. Am vizitat foarte multe locuri, am făcut fotografii, am mers în restaurantele cele mai selecte şi mi-am cumpărat zeci de lucruri frumoase. Am stat la mare, am simţit nisipul şi apa atât de fine pe pielea mea, a fost ca în paradis. A fost o adevărată relaxare pentru mintea şi corpul meu, iar pentru asta şi pentru tot ce faci pentru mine trebuie să îţi mulţumesc. Dacă nu mi-ai fi oferit un salariu zilnic, de peste 500 de lei pe zi, nu mai puteam să merg în atâtea vacanţe.

Nu aş fi mers nici dacă nu ai fi creat un program flexibil, pe care să îl pot schiţa după cum îmi place mie. Pe scurt, m-ai făcut să mă bucur de viaţă pentru simplul fapt că stresul şi oboseala au dispărut. Nu mă mai gândeam obsesiv că trebuie să mă întorc la muncă şi o să am o grămadă de muncă, pentru că este o distracţie să vin la tine.

Pe viitor, îţi doresc ca echipa de peste 120 de modele să crească şi să devenim o familie tot mai mare, pentru că eşti cel mai profesionist şi eşti cea mai bună alegere a unei femei. Sper să rămâi mereu la fel, chiar dacă ştiu că devii mereu un studio tot mai bun.

Cu mare drag, Eliza. „

Cu mare drag te apreciem şi noi şi te preţuim pentru că faci parte din echipa Lucky Studio, Eliza!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here