Lucky Studio- scrisoarea modelului Adela

0
1276
Lucky Studio

       Anul acesta, Lucky Studio se mândreşte cu un număr record de modele de videochat, care îşi arată mulţumirea faţă de studio prin zeci de feluri. O surpriză plăcută pentru studio sunt scrisorile modelelor către studio, primite într-un set foarte mare. Una din scrisorile care emoţionează şi motivează pesonalul Lucky Studio Iasi este cea a Adelei:

Dragă Lucky Studio,

Încă din primele rânduri îţi scriu că eşti cel mai bun studio de videochat! Cred că toată lumea ştie asta, inclusiv echipa Lucky Studio, dar meriţi tot ce e mai bun. Aşadar, meriţi să ţi se spună zilnic cât de mult bine faci modelelor tale şi cât de mult îţi mulţumim. Este evident că toată lumea este mulţumită de tine pentru că oferi şansa unor câştiguri excelente, dar sunt mult mai multe motive pentru care tu eşti liderul de pe piaţa muncii.

Când m-am angajat prima dată la tine, eram mică precum un bobocel de trandafir. Nu îmi doream să cresc şi stăteam mereu în cochilia mea. Dar, când tu ai apărut, ai strălucit peste mine precum razele soarelui şi m-ai îngrijit, până am înflorit aşa cum ar face o floare. Am înflorit frumos, mi-am deschis fiecare petală şi sunt un simbol al florilor de pretutindeni, frumuseţea şi eleganţa mea fiind apreciate zilnic. Cine mă apreciază? În afara faptului că toată echipa Lucky Studio îmi este ca o familie, mă apreciază admiratorii mei. Pe care ştiu că nu i-aş fi avut fără ca tu să fii în viaţa mea. Aceşti admiratori online îmi aduc câştiguri de senzaţie, cu care eu trăiesc în lux şi fericire. Lucruri pe care tot ţie ţi le datorez, pentru că m-ai învăţat să fiu femeie şi să cuceresc prin cuvinte.

M-ai primit cu braţele deschise, mi-ai arătat cât de frumoasă sunt, scoţând asta în evidenţă zi de zi, prin tratamentele de înfrumuseţare pe care mi le-ai oferit. Ai pus profesionistele Lucky Studio să se ocupe de frumuseţea mea şi să mă aranjeze mereu. Pentru acest lucru, eu am devenit mult mai elegantă şi mult mai atentă la detalii, datorită ţie. Nu numai că mi-ai oferit tot sprijinul şi toate sfaturile de care am avut nevoie să excelez, dar mi-ai oferit şi şansa de a lucra într-un studio luxos, amenajat cu stil şi bun gust.

Pentru că ai avut această grijă de mine şi mi-ai oferit tot ce am avut nevoie, eu sunt modelul tău care câştigă zilnic câte 600 de lei pe zi. Cu acest bani, în câţiva ani mi-am cumpărat şi casă şi maşină, şi mă răsfăţ zilnic cu bijuterii, haine şi alte accesorii. Îţi mulţumesc pentru că mă tratezi aşa cum trebuie tratată o femeie.

Cu iubire, Adela.

Şi noi îţi mulţumim, Adela! Echipa Lucky Studio este mândră de tine.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here