Lucky Studio – parfumul pe care îl eman la orice pas

0
957
luckystudio.ro

Mirosul unui parfum este ceva care poate spune multe despre mine sau despre tine. Dezvăluie adevărata noastră fire, spune ceva despre stilul nostru de viaţă. Pentru mine, ca un parfum este şi Lucky Studio. Este un job aromat, care mă face să mă simt bine în fiecare zi.

La Lucky Studio, în Iaşi, am reuşit să îmi descopăr naturaleţea şi frumuseţea. Lucky Studio m-a ajutat să îmi cumpăr cele mai extravagante parfumuri din lume. Acum pot spune cu  sinceritate că parfumurile amintesc de anumite persoane şi de anumite momente în compania celor dragi. Alegerea unui loc de muncă este precum alegerea unui parfum potrivit.

Cu toate acestea, alegerea unui parfum depinde şi de anumite ocazii. Însă, alegerea locului de muncă depinde de responsabilităţi, de remuneraţie şi de ceea ce înseamnă libertatea ta. Eu sunt model de videochat şi am parte de libertate. Cu banii pe care îi câştig în ziua anterioară de muncă, şi nu sunt puţini, îmi permit luxul unei vieţi parfumate. Câştig undeva între 300-800 lei pe zi şi pot să duc o viaţă ca în basme.

Nimeni nu a spus că este interzis. Este perfect legal. Lucky Studio lucrează în legalitate. Şi ştii de ce? Pentru că Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. Beneficii ca aici nu ai să mai găseşti niciunde. De exemplu, am parte de make up gratis. La un salon un astfel de machiaj ajunge şi la 100 lei. Ceea ce înseamnă că eu ar trebui să cheltui undeva la 2000-2200 lei pe lună pentru aşa ceva. Însă, cu Lucky Studio fac economie la acest capitol.

De altfel, am şi transportul asigurat. Depinde de locul unde stai, Lucky Studio îţi pune la dispoziţie şi maşini speciale pentru siguranţa ta ca şi model. Eu una, mă bucur de aceste beneficii de cel puţin 6 luni de zile. Şi pot să spun că sunt super încântată. Nu găseam locul potrivit. Cu Lucky Studio am dat lovitura celor mai multe beneficii. În loc să cheltui cei mai mulţi bani pe cosmetice, transport sau lecţii de limbi străine, le am gratuit la semnarea contractului de muncă cu Lucky Studio.

Este ceva inedit, ca în ziua de azi, să mai strângi un ban grămadă. Unii nu reuşesc nici în 5 ani de zile să îşi cumpere o maşină, însă, cu un loc de muncă în videochat, o poţi face în 5 luni de zile. Aici o dau exemplu pe prietena mea, Tami. În 5 luni de muncă a economisit pentru propria maşină. Nu este aşa că Lucky Studio schimbă vieţi? Nu este aşa că parfumul pe care îl eman de când lucrez la Lucky Studio este plin de lux şi răsfăţ? Eu zic că da.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here