Lucky Studio mi-a oferit posibilitatea să lucrez chiar și doar o lună

10
1813
Lucky Studio

Hei! Mă numesc Anisia, am 23 de ani şi voi vorbi de scurta mea experienţă la Lucky Studio. Deşi mi-aş fi dorit să fie mai îndelungată, totuşi… Însă familia mea se află în Spania de mai bine de 15 ani şi la terminarea studiilor, trebuia să mă mut şi eu.

Aşa că terminasem Facultatea de Drept în Iaşi şi mai aveam o lună până să plec în Spania. Nu ştiam ce să fac, îmi doream să găsesc ceva cu ce să-mi ocup timpul, dar să mă şi distrez.

Aşadar, soluţia perfectă în acel moment a fost jobul de model de videochat la Lucky Studio. Eu deja ştiam de mult despre ce e vorba la Lucky Studio, pentru că aveam două prietene care lucrau acolo. Aşa că nu mi-a trebuit foarte multă convingere să mă angajez.

Lucky Studio mi-a dat libertatea să-mi aleg ce contract am vrut

Din ce mi-au povestit prietenele mele despre Lucky Studio, nu îmi făceam griji că nu o să mă înţeleagă cei de la studio dacă vreau să lucrez doar o lună. La urma urmei, contractele lor de angajare încep de la o lună şi ajung şi la 3 ani.

Iar fiecare fată care vine aici are şansa de a alege orice contract de angajare în videochat doreşte, cu perioada contractuală potrivită.

Eu mi-am ales o lună, pentru că numai atât aveam la dispoziţie. Partea mişto este ca şi la o lună se oferea bonus de angajare de 1.720 de lei. Iar din aceşti bani am primit în mână 200 de lei, iar de restul m-am răsfăţat.

Ce a însemnat pentru mine răsfăţul la job?

Lucky Studio

 

Răsfăţul a însemnat să fiu luată în fiecare zi cu maşina din faţa scării, pentru că Lucky Studio mi-a garantat transportul gratuit. Câte o şoferiţă de la Lucky Studio venea şi mă lua în fiecare zi la studio şi mă aducea acasă.

Apoi, la studio, fetele angajate acolo ca make-up artiste mă aranjau, mă făceau frumoasă şi apoi mergeam în camera de logare aleasă de mine. Ai fi surprinsă să afli că pentru faptul că socializam primeam zilnic 290 de lei.

Lucky Studio îmi oferă un job perfect

lucky studio

Tot ce făceam era să socializez, să mă joc cu cuvintele şi banii veneau. Pentru că de restul se ocupase Lucky Studio. Aveam condiţii frumoase de muncă în cameră, dotări tehnice de ultimă oră, accesorii oferite de studio, şedinţe foto… Adică toată munca de atragere a admiratorilor era făcută de Lucky Studio.

Eu doar trebuia să îi ţin cât mai mult pe pagina mea pentru a câştiga bani. Am încasat în unele zile şi 350 de lei, şi 490 de lei. Şi îi primeam corect, până la ultimul leu.

După o lună, am plecat în Spania cu mai mult de 4.500 de lei strânşi. Şi desigur că mi-a plăcut să am suma asta de bani, pentru că mi-am schimbat puţin garderoba în Spania. Dacă ar fi după mine, m-aş reîntoarce la Lucky Studio oricând. A fost o plăcere să câştig bani în acest studio de videochat din Iaşi.

10 COMMENTS

  1. Ai lucrat doar o lună şi ai plecat cu 4.500 de lei la tine? Păi dacă tot câştigai atâţia bani, de ce ai mai plecat?

    • Da, ştiu. Dar nu ştiu dacă pot face din Spania. Şi chiar şi aşa, nu am cum momentan, pentru că sunt în casă cu ai mei. 😀

    • S-au comportat cu mine la fel cum se comportau cu celelalte fete. Cu respect şi bun simţ. Ce problemă să aibă ele cu ce fac eu?

  2. Dar dacă cei de la Lucky Studio ştiau că o să lucrezi doar o lună, te-au mai ajutat totuşi să câştigi atâţia bani? Nu era în pierderea lor?

    • Nu ştiu dacă era în câştig sau pierdere, dar ei au fost corecţi cu mine până la capăt, indiferent de faptul că am lucrat o lună 😀

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here