Lucky Studio mi-a oferit posibilitatea să am o nuntă ca în poveşti

0
1109
lucky studio

Probabil că mă ştiţi deja. Iar dacă nu, vă voi spune că sunt Alissia. Am mai scrie pe blogurile Lucky Studio. Am mai bine de 3 ani de când lucrez în acest studio minunat. În aceşti 3 ani am adunat o mulţime de surprize, de beneficii şi de bani. De altfel, am acumulat experienţă, însoţită de cele mai sincere prietenii. Aici vorbesc despre fetele modele de videochat şi despre admiratorii mei online.

Însă, tot în acest mod am avut şansa să îmi cunosc şi actualul soţ. A ştiut de la bun început cu ce mă ocup. Nu mi-a fost ruşine să recunosc şi nici nu i-a fost greu să accepte. Pentru că am întâlnit marea dragoste a vieţii mele, am decis să ne căsătorim. Lucky Studio a fost sprijinul meu la nuntă. Cum? Păi, simplu. Fiecare beneficiu de care aveam parte aici în fiecare zi l-au transpus în ziua nunţii. Şi ca drept dovadă, am economisit o mulţime de bani.

Make up artista de aici m-a machiat superb pentru ziua nunţii. Coafezele au avut grijă să arăt cât se poate de unicat şi mi-au aşezat în păr o coroană de trandafiri. Cu meşă sau fără meşă, eram un real buchet de fericire.

Da, prin jobul prin care mi l-a oferit, pot spune că Lucky Studio a fost de un real ajutor. Am şi economisit ceva. Iar după nuntă am lucrat în continuare la Lucky Studio. Chiar dacă sunt femeie măritată, aceasta nu înseamnă că mă voi limita la cratiţă şi la curăţenie. Nu, rolul meu este să fiu naturală, să fiu eu în fiecare zi. Aceasta este meseria mea: model de videochat. Asta mă defineşte. Şi mereu am să mulţumesc echipei Lucky Studio pentru cea mai fericită zi din viaţa mea şi pentru că mi-au fost alături din toată inima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here